4.0

psykolog five star trustpilot 5

Børnepsykolog

Find den rette børnepsykolog til dit barn

Mental sundhed er en afgørende del af vores generelle velbefindende, og det er vigtigt at pleje den ligeså meget som vores fysiske sundhed. Hos “Mentalt Overskud” anerkender vi betydningen af at udstyre individer med værktøjer og teknikker til selvhjælp, som kan forbedre deres mentale sundhed. Denne artikel udforsker praktiske strategier og tilgange til selvforbedring og mental velvære.

Psykolog terapi behandling udredning angst stress depression

Psykologisk støtte til børn og unge hos Mentalt Overskud

Hos Mentalt Overskud har vi specialiserede børne- og ungepsykologer, og vi tilbyder skræddersyede forløb. Vi ved at hvis terapien skal have effekt, så barnet kommer i trivsel og bliver glad igen, skal forløbet tilpasses det enkelte barn i den unikke familie og kontekst. Vi overvejer nøje hvert trin i barnets udvikling, for at sikre den mest effektive støtte og behandling.

Specialist børnepsykologer med varme

En børnepsykolog er mere end blot en titel – det er et kald. Børnepsykologerne hos os er fageksperter, som udover at være uddannede psykologer (Cand. Psych.), har taget videreuddannelser og kurser samt går i supervision løbende. Vores specialister er ikke kun udstyret med dybdegående teoretisk viden; de bringer også en rigdom af praktisk erfaring til at adressere og behandle de unikke psykologiske udfordringer, som børn og unge møder. Fra almindelige tilstande, der også ses hos voksne, til de mere specifikke udfordringer, der typisk kun findes i barndommen og ungdommen, har vores børnepsykologer den indsigt og forståelse, der er nødvendig for at støtte dit barn gennem deres specifikke udfordringer.

børnepsykolog

Terapi til børn – vores tilgang

Hos Mentalt Overskud er hver behandlingsplan så unik som det barn, vi hjælper. Vi erkender, at børn og unge har forskellige måder at udtrykke og opleve deres psykologiske udfordringer på, baseret på deres alder og udviklingsniveau. Derfor tilpasser vi vores terapeutiske teknikker og mål for at matche netop dit barns behov. Vores tilgang varierer fra mere spil- og aktivitetsbaserede metoder for de yngre, til dybdegående samtaleterapi for de ældre unge, med en konstant inddragelse af familien, især i de indledende faser af terapien.

Gratis psykolog samtale

Ring eller skriv en mail til os, hvis du ønsker hjælp til at vælge den bedste psykolog til dig, eller få svar på spørgsmål om terapi eller udredning hos os.

Psykolog angst

Julie Aasbjerg Andersen

Autoriseret Cand. Psych. og indehaver af Mentalt Overskud

Hvordan foregår et terapiforløb til børn?

Vores forløb starter typisk med en indledende samtale med forældrene, hvilket giver os mulighed for dybere at forstå de udfordringer, dit barn står overfor, og planlægge den mest effektive vej frem. Terapiforløbet kan omfatte individuelle sessioner med barnet, fælles sessioner med barnet og forældrene, eller en kombination af begge, alt afhængig af barnets alder, udviklingsniveau, og de specifikke behov og ønsker, som både familien og barnet udtrykker. Behandlingen skræddersyes altid, så den passer bedst muligt til den enkelte, med fokus på at skabe de bedste forudsætninger for positiv udvikling.

Vi tilbyder

1. Gratis 10 min. telefonsamtale med autoriseret psykolog

Gratis 10 min. telefonsamtale med autoriseret psykolog med fokus på at vælge den bedste psykolog til dit barns behov ud fra mor eller fars beskrivelse af barnet og de forventninger I som forældre har til et terapiforløb.

2. Individuelt tilpassede terapiforløb

Vores børnepsykologer har bred erfaring med en række psykoterapeutiske metoder, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde den mest effektive støtte tilpasset dit barns unikke behov.

3. Erfarne børnepsykologer

Alle vores psykologer er uddannede på kandidatniveau med særlig ekspertise inden for børne- og ungdomspsykologi. De er meget godt til at skabe kontakt og tillid selv hos børn, som er svære at nå. De skaber et trygt rum, hvor dit barn kan føle sig forstået og støttet.

4. Fleksible terapiforløb

Vi ved, at familiers liv kan være travle. Derfor tilbyder vi fleksible tidsplaner for terapi sessioner, så de kan passe ind i din families hverdag. Nogle af psykologerne tilbyder sene tider og tider i weekenden.

5. Indledende forældresamtale

Indledende forældresamtale: Terapiforløbet begynder med en samtale uden dit barn til stede. Dette giver os mulighed for at forstå dit barns behov bedre og planlægge det mest effektive terapiforløb.

6. Tilpasset behandling

Uanset om dit barn har brug for individuelle sessioner, familieterapi, eller en kombination, tilpasser vi vores tilgang for at opnå de bedste resultater.

7. Dialog og opfølgning

Vi tror på åben kommunikation. Derfor holder vi dig løbende informeret om dit barns fremskridt og justerer terapiforløbet efter behov.

IQ test intelligenstest psykolog kognitiv test udredning børn unge voksne

Psykolog praksissens fredfyldte lokaler

Psykolog med speciale i børn og unge

I Danmark kan vi hver dag læse i nyhederne om mental sundhed ofte med særligt fokus på børn og unges trivsel. Det mentale velvære er blevet en central del af vores daglige liv, og vores psykologer står klar til at tilbyde professionel og omsorgsfuld psykologhjælp til børn, unge, og deres familier med kort ventetid. Vores erfarne psykologer har et bredt spektrum af specialer, herunder børnepsykologer og ungepsykologer, der tilbyder psykologhjælp herunder specifik støtte til angst, depression, skilsmisse og mistrivsel i skolen.

Forståelse for den verden børn og unge lever i

Vi forstår de unikke udfordringer, som børn og unge møder i dagens samfund, hvor de sociale medier fylder og sammenligningskulturen får fuld skrue. Det er et hårdt pres, som tidligere generationer i Danmark ikke har oplevet helt på samme måde. Ved at søge psykologhjælp hos en privat børnepsykolog og ungepsykolog kan du sikre dig viden og indsigt i hvordan emner som social angst, gamingafhængighed, Snapchat mm. påvirker børn og unge, og ikke mindst hvordan man som familie skal navigere i denne nye virtuelle verden. Vores tilgang omfatter en dybdegående psykologisk udredning af børn for at identificere kerneårsagerne til angst, depression, eller adfærdsmæssige udfordringer. Dette sikrer, at vi kan tilbyde målrettet psykologhjælp børn og psykologhjælp til unge, der virkelig gør en forskel.

Familieterapi ved skilsmisse

For familier, der navigerer gennem vanskelige tider såsom en skilsmisse, tilbyder vi psykologisk rådgivning og vejledning til forældre hos erfarne familieterapeuter. Familieterapi hos vores psykologer har fokus på at støtte både børn og voksne gennem overgangen, styrke familiens bånd, og fremme en sund emotionel udvikling hos børn. Vi tilbyder skræddersyede forløb, hvor flere psykologer tilknyttes familien, så hver part kan få sit fortrolige rum, hvis der er behov for dette. Ved at kontakte en psykolog i forbindelse med en skilsmisse, har forældre en professionel sparringspartner som har erfaring og viden om udviklingspsykologi og børns trivsel og tilknytning, som kan være en stor lettelse i en svær tid.

Ungepsykolog

Vi har også et særligt fokus på psykologbehandling unge. Vi har både erfarne psykologer, som har mange års erfaring med at have unge i terapi, og yngre psykologer, som forstår den verden unge er vokset op i. Uanset om du har en ung på 13, 16 år eller ældre, kan vi hjælpe med at finde den rette psykolog. Psykologerne hos os er nøje udvalgt til at være gode til at skabe kontakt – selv til børn og unge som er svære at nå. Mange unge i dag kæmper med angst, som vi adresserer og behandler effektivt. Vores tilgang er at være en god psykolog til unge, hvor vi skaber et trygt og støttende miljø, hvor unge kan udtrykke sig frit og finde konstruktive måder at håndtere deres angst, depression, eller selvværdsproblemer. Psykologerne hos Mentalt Overskud forstår vigtigheden af at have en psykolog med speciale i unge, og som kender til både evidensbaseret behandling såvel som trends og forskning omkring den tid vi lever i. Vi ønsker at være den støtte, som unge har brug for, så de lettere kan navigere gennem livets udfordringer.

Psykolog til børn med angst

Vi tilbyder også støtte til specifikke områder såsom angst, lavt selvværd og depression blandt børn og unge, og vores psykologer er uddannede med speciale i unge og børn, hvor angst er en af de mest almindelige psykologiske tilstande, som vi har meget erfaring med at behandle.

Familien som helhed

Parforhold og familiedynamikker er en anden vigtig del af vores praksis. Gennem parforhold psykologi og psykologisk familie terapi tilbyder vi rådgivning og terapi, der styrker relationer og fremmer en sundere familieenhed. Hos Mentalt Overskud er hver psykolog forpligtet til at tilbyde børn hjælp til problemer som lavt selvværd, depression, og angst, som en del af vores holistiske tilgang til at øge mental sundhed. Vores mål er at være en kilde til støtte, vejledning, og håb for børn, unge, og deres familier, der søger en vej fremad mod mental sundhed og trivsel.

Test dig selv - online psykolog test

Global, evidensbaseret psykologisk screening for angst, depression, stress, ADHD, personlighedsforstyrrelse og selvværd. Gratis, tager få minutter, få  svar med det samme. Få en psykolog med speciale indenfor psykiatri, udredning og behandling. Vær sikker på at du får den rette psykologhjælp med personligt match mellem dig og din psykolog.

Hvorfor skal du vælge en psykolog hos os?

jalousi terapi psykolog

Trustpilot

5 star trustpilot terapi psykolog

Hver af vores psykologer bringer et unikt sæt af kompetencer og specialiseringer til bordet. Så uanset hvad du står overfor, kan vi matche dig med den rette specialist. Men det stopper ikke her; hvis du føler, at kemien ikke er rigtig, gør vi det nemt at skifte til en anden psykolog, fordi dit velbefindende er vores prioritet.

Det er enkelt: Vi tror på individuel tilgang. Det betyder, at uanset om du kæmper med ADHD, autisme, angst, depression eller andre psykologiske udfordringer, vil vores evidensbaserede metoder sikre, at du får den bedst mulige støtte. Vores terapeutiske tilgang anerkender forskelligheden i hver person og tilpasser behandlingen derefter.

Mentalt Overskud går ud over traditionel terapi. Vi tilbyder en gratis 10-minutters afklarende samtale for dem, der er usikre på, hvad det næste skridt skal være. Vi engagerer os i at oplyse, vejlede og støtte dig – uanset om du vælger at fortsætte med os eller søger vejledning andre steder.

Vi forstår vigtigheden af nem adgang i den digitale tidsalder. Derfor tilbyder vi online booking, diverse online terapiformer og et væld af ressourcer på vores hjemmeside, lige fra blogindlæg til podcasts, psykologiske tests såsom ADHD-test og selvhjælpsartikler.

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.