Psykolog lyngby

Kontakt os

Vi tilbyder 10 min. gratis telefonsamtale med psykolog Julie Aasbjerg Andersen. Besvar et par spørgsmål, og få råd til hvordan du kan få hjælp – uanset om det er hos os, eller på anden vis.

Få hjælp til at finde en god psykolog, som passer til dig, dine behov og udfordringer – vi hjælper dig med et godt match, for vi ved, at kemi er afgørende for at du føler dig tryg, og at terapien er effektiv.

Kontaktoplysninger

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby

Transport og parkering

10 minutter på gåben fra Lyngby Station ligger vores praksis. Du kan nemt kommer hertil, hvis du kommer med tog eller bus.

Du kan parkere på vejen, eller foran bygningen – parkeringsregler samt varighed fremgår på skiltene. Du kan også parkere på de små veje i området eller ved Aldi.

Vejviser 

Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

psykolog Holte