4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Online stress test

Percieved Stress Scale (PSS-10)

PSS er en klassisk stress test, som bliver brugt til at vurdere graden af oplevet stress.

Spørgsmålene fokuserer på dine følelser og tanker den seneste måned.

De 10 spørgsmål måler i hvilken grad du oplever, at livet er for overvældende, udenfor din kontrol og uforudsigeligt, og dermed graden af oplevet stress.

Resultatet af testen kan ikke bruges til at stille en diagnose eller plan for behandling, men for at måle graden af stress.

gymnasie stress

Info:

 • Tager 2 min

 • Svar på 10 spørgsmål

 • Anonym og gratis

 • Måler graden af stress

 • Besvar ud fra hvordan du har haft det den sidste måned

Disclaimer:

 • Testen er kun vejledende

 • Kan ikke bruges til at diagnosticere dig selv eller andre

 • Tal med lægen eller en psykolog om dine symptomer

Guide:

 1. Besvar de 10 spørgsmål ud fra hvordan du har haft det den seneste måned

 2. Svar på alle spørgsmålene

 3. Du får et svar på testen med det samme

Test dig selv - stress test

Tag en online stress test, for at se om du har tegn og symptomer på stress. Testen er gratis, og tager 2 minutter. Du kan med testen få svar på om du er lidt stresset, meget stresset eller alvorligt stresset. Det kan være svært at vide om du er stresset eller ej, måske bare travl. Mange mennesker ved godt, at de har for meget at se til, og deres hverdag er en kamp at komme igennem. Stressfølelse svinger ofte, og du kan have perioder, hvor du ikke føler dig stresset, og føler dig stresset på andre tidspunkter. Det er vigtigt, at du taler med nogen om hvordan du har det. Vi ved at det at tale med en psykolog, kan være en god måde at få åbnet sig op til nogen i fortrolighed. En psykolog kan behandle stress i et samarbejde med dig, så du får det bedre. Hos Mentalt Overskud har vi specialiseret os i behandling af stress, udbrændthed, angst og depression. Vi anvender effektive metoder, og skræddersyr alle forløb individuelt.

Er jeg stresset?

Det kan være belastende at bekymre sig, især når humør og stressfølelse svinger. Mange mennesker får først hjælp, når de rammer bunden, og deres symptomer er så massive, at de ikke kan kontrollere deres adfærd. Det kan vise sig ved at du bryder sammen på jobbet, pludselig ikke kan komme ud af sengen, eller bliver fysisk syg hele tiden. Det er din krop der siger fra. Få hjælp inden det kommer så langt. En psykolog kan hjælpe dig med at forstå lige netop din situation, og i samtalerne vil du få hjælp til stress håndtering, redskaber til at tackle stress, copingstrategier til stress. Det kan være meget svært at tage kontakt til en psykolog og gå i terapi, hvis du allerede er travl og stresset. Det lyder skørt, når man siger det højt: ”jeg er for stresset til at afse tid til psykologsamtaler”. Der findes ikke noget vigtigere end dig. Derfor må din mentale sundhed være 1. prioritet. Selvom faktorer som job, familie og andres behov kan føles vigtigere. Du kan ikke tage dig af andre, før du har taget dig af dig selv. Kontakt os i dag, og få en samtale om hvordan du har det. Det kan foregå face2face, online eller pr. tlf.

Effektiv terapi
Psykologer med erfaring
Personligt match mellem klient og psykolog

test for ADD psykolog udredning terapi

Vores psykologer står klar til at hjælpe dig

Overvejer du at starte i terapi? Vi tilbyder en uforpligtende 10 min. telefonsamtale med en psykolog. Vi vil gerne hjælpe med rådgivning – også selvom vi ikke udgør hjælpen.

ADHD kvinde

Så mange har vi hjulpet...

1

Samtaler, online, telefon, walk & talk, beskeder og chat

1

Psykologer der står klar til at hjælpe

1

Personer har fået hjælp