4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Online ADD test

Selv-rapporteret Symptom Checkliste Scala for Voksne
(Adult Self Report Scale, ASRS)

Global, evidensbaseret screening for ADD

ADHD-test

ADD test online

Her på siden kan du tage en gratis test for, at finde ud af om du har nogle symptomer på ADD eller ADHD. Tag testen nu og få svar med det samme. Med en test, kan du selv få en fornemmelse af, om du har symptomer, som er forenelige med dem en person med ADD eller ADHD har. Testen er kun til dig, og kan ikke bruges til at diagnosticere med. Den er baseret på din egen opfattelse af dig selv, og den bør svares helt ærligt, da den ellers bliver misvisende. Testen skal ikke opfattes som et helt retvisende billede af dig som person, men mere som en screening for at se hvor mange symptomer på ADD eller ADHD du eventuelt har.

ADD symptomer

ASRS (Adult ADHD Self-Report Scale) er et værktøj, der bruges til screening af for symptomer på ADD og ADHD. Screeningmetoden er udviklet til at hjælpe sundhedsprofessionelle med at identificere voksne, der har ADHD eller ADD. 

Det er vigtigt at bemærke, at denne screening alene ikke kan stille en endelig diagnose. Det er normalt det første skridt i en omfattende evaluering, der kan omfatte interview, observationer og måske yderligere tests.

Det er også vigtigt at forstå, at ADHD er en kompleks lidelse, der kan variere betydeligt fra person til person.

Start ADD testen lige her

Besvar ud fra hvordan du har haft det de seneste 6 måneder. Testen screener for ADD symptomer. Kan ikke bruges til at diagnosticere dig selv eller andre. Tal med din psykolog eller læge om dine symptomer.

ADD hos kvinder - tag en test

På nuværende tidspunkt er drenge i gennemsnit 7 år, når de får ADD eller ADHD diagnosen. Gennemsnitsalderen for kvinder, der får diagnosen er 38 år. Selvom undersøgelser viser, at der er lige høj forekomst af ADD og ADHD hos begge køn, får drenge oftere diagnosen end piger. Der er mange årsager til at det er sådan. Til dels skyldes det, at forskningen omkring ADD og ADHD er baseret på drenge og den adfærd de typisk udviser, når de har  ADD eller ADHD. Eksperter mener også, at kultur har en betydning, fx kan mange kvinder føle, at de skal være stille, opføre sig pænt og ikke larme, mens drenge måske får lidt længere snor i den henseende. Uanset om du er mand eller kvinde med ADD eller ADHD, anbefaler vi, at du kontakter os, såfremt du kan nikke genkendende til flere af svarene i ADD eller ADHD testen. Der er forhold og faktorer som en fagperson tager med i vurderingen, som onlinetesten ikke indfanger. Selvom du har mange ja-svar i testen, er det langt fra sikkert, at du har ADD eller ADHD på baggrund af den ene test. Både psykologer og læger kan stille diagnoserne ADD eller ADHD. Det er dog langt fra alle psykologer, der har den rette viden og erfaring med at undersøge for dette og lave den vurdering. Det har vi hos Mentalt Overskud. Det er altid værd at overveje hvad man vil med en udredning for ADD og ADHD. Nogen vil gerne vide besked for deres egen skyld, og andre ønsker at tage medicin mod ADD og ADHD. Det er et personligt valg, som du alene kan beslutte.  Med en af vores psykologer, kan du drøfte disse emner, og planlægge et behandlingsforløb.

Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Velkommen til Mentalt Overskud psykolog praksis i Lyngby. Vi er 8 psykologer, som specialiserer os i at matche dig med den bedste psykolog, så du får den rigtige hjælp.

Søger du en god psykolog til individuel terapi, parterapi eller psykiatrisk udredning til unge og voksne, er du kommet til det rette sted.

Forskning viser, at psykolog behandling er mest effektiv, når den er skræddersyet til dig. Derfor har psykologerne hos os forskellig metode, speciale og erfaring.

Søger du effektiv psykologhjælp til udredning af ADHD eller terapi og  behandling af angst, depression, stress, ensomhed eller andre udfordringer, som påvirker din mentale sundhed, kan du få hjælp af vores autoriserede psykologer.

Vi anvender evidensbaserede, psykologiske metoder med  dokumenteret effekt baseret på videnskabelig forskning.

add udredning børn

Psykologhjælp uden ventetid - find din psykolog

Professionelle psykologer

8 universitetsuddannede psykologer med hver vores speciale indenfor terapi, psykologisk udredning og behandling

Gratis telefonsamtale

Få 10 min. fortrolig og uforpligtende telefonsamtale med en erfaren psykolog. Personligt match mellem dig og den rette psykolog sikrer effektiv terapi

Psykologer centralt i Lyngby

Psykolog klinik i dit lokalområde på Lyngby Hovedgade. Få minutters gang fra Lyngby Station og tæt på motorvejsafkørslen.

psykolog sygeforsikring danmark sundhed.dk psykolognaevnet

Psykolog praksissens fredfyldte lokaler

Test dig selv - online psykolog test

Global, evidensbaseret psykologisk screening for angst, depression, stress, ADHD, personlighedsforstyrrelse og selvværd. Gratis, tager få minutter, få  svar med det samme. Få en psykolog med speciale indenfor psykiatri, udredning og behandling. Vær sikker på at du får den rette psykologhjælp med personligt match mellem dig og din psykolog.

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.