4.0

psykolog five star trustpilot 5

Test selvværd

Rosenberg Self-Esteem Scale

Den mest anvendte, globale, videnskabeligt dokumenterede test af selvværd. Høj validitet og pålidelighed

(Rosenberg, 1965)

Info

  • Tager 2 min

  • 10 spørgsmål

  • Anonym og gratis

  • Test af selvværd

Disclaimer

  • Testen er kun vejledende

  • Kan ikke bruges til at diagnosticere dig selv eller andre

  • Tal med lægen eller en psykolog om dine symptomer

Guide

  1. Besvar de 10 spørgsmål så ærligt som muligt ud fra udsagnene

  2. Svar på alle spørgsmålene

  3. Du får et svar på testen med det samme

selvværd lavt lave psykolog indre kritiker

Selvværd test online

Her kan du tage en test, for at finde ud af om du har lavt selvværd eller sundt selvværd. Gratis selvværdstest kan bruges til at finde ud af om du har behov for at arbejde på at øge dit selvværd. Tag testen i dag og få svar med det samme. Vi ved at terapi kan øge selvværdet, men det kræver også daglig træning, hvor du er med til at give dig selv et “værd”. Prioritere dig selv, sætte dig selv før andre, og sørge for du dækker dine behov. Har du lavt selvværd kan det gøre dig trist, ked af det, stresset og du kan have svært ved at sætte grænser for dig selv. Testen er kun til dig, fordi du ved bedst selv hvordan du har det. Du kan ikke teste andres selvværd. Selvværdsstesten er baseret på din egen opfattelse af dig selv, og den bør svares helt ærligt, da den ellers bliver misvisende. Testen skal ikke opfattes som et helt retvisende billede af dig som person, men mere som et tjek af dit selvværd, så du bedre kan forstå dit behov for.

Har jeg lavt selvværd? - tag en test

Mange mennesker tænker engang imellem at de måske har lavt selvværd. Typiske spørgsmål kan være:

Hvad kan man gøre ved lavt selvværd?

Hvad er årsagen til lavt selvværd?

Hvordan føles lavt selvværd?

Kan terapi øge selvværdet?

Hvordan får man et godt selvværd?

Hos Mentalt Overskud har vores psykologer viden om og erfaring med, at behandle lavt selvværd, så du gradvist kan få et bedre selvværd, og øge din livskvalitet. Vi ved at terapi kan hjælpe med at øge selvværdet, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os, og få en gratis, uforpligtende snak om hvordan du kan få hjælp til at forbedre dit selvværd.

Læs mere om selvværd og behandling her.

Om Mentalt Overskud Psykolog Praksis

Hos os får du professionel og kompetent psykologhjælp. Vi hjælper dig med at finde den rette psykolog, som du har kemi med. I samtaleterapien arbejder vi sammen om at finde ud af hvad der skal til for at du opnår bedre mental sundhed. Hos en psykolog handler det om at få konkrete redskaber til at håndtere udfordringer, livsvilkår og svære følelser som angst, stress eller sorg, men også at øge dit bevidsthedsniveau. Du ved sikkert godt, hvad du synes er svært, men alligevel kan det føles umuligt at ændre. Du har tænkt på dine problemer i lang tid, og har gjort forsøg på at ændre tanker, handlinger og vaner uden tilstrækkelig eller kun kortvarig effekt. Igennem terapien med en god psykolog, der skræddersyr dit forløb med dig, kan du opnå bedre forståelse af de dybereliggende årsager til dine udfordringer og opnå bedre livskvalitet og større glæde i hverdagen.

Vi er alle universitetsuddannede psykologer og har mange års erfaring indenfor det terapeutiske felt. Vi har valgt at etablere en professionel psykologpraksis, hvor vi løser vanskelige og komplekse problemstillinger.

Vores psykologafdeling i Lyngby dækker et stort geografisk område fra København til Hillerød. Vi har klienter i hele verden via krypteret og sikker online psykolog løsning.

Det skal være nemt, fortroligt og bekvemt at få professionel og tilpasset psykologisk hjælp. Vi tilbyder både kortvarig og længerevarende psykologisk behandling og flere psykoterapeutiske metoder som fx metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi, narrativ systemisk terapi, mentaliseringsbaseret terapi og andre effektive psykologiske metoder.

Vi har flere psykologer, der er specialister indenfor områder som angst, ADHD, depression, traumer, parterapi, psykiatri, udredning, OCD, PTSD, personligheds forstyrrelse mm. Vi tilbyder individuel terapi, pårørende samtaler, parterapi mv., og du kan vælge om du ønsker en mandlig psykolog, eller en kvindelig psykolog alt efter om du har en præference i den forbindelse.

Vi psykologer forpligter os til at hjælpe dig med at få bedre overblik, få motivation, få mere energi, større indsigt og forudsætning for at indgå i for sunde forhold til andre og fremme personlig udvikling.

Hos os får du specialiseret og professionel psykoterapi, som er baseret på tillid, engagement og effektivitet. Terapien virker, fordi vi tilpasser den til dig. Vi mener at den bedste psykolog, er den psykolog som ved noget om de udfordringer du har og den psykolog du har kemi med, og føler du kan tale godt med.