psykolog PTSD

Test dig selv - online psykolog test

Her kan du finde vores online angst test, depression test, stress test, selvværd test og ADHD test. Prøv så mange du har lyst, det er gratis og anonymt. Disse tests indeholder spørgsmål til tanker, følelser, oplevelser og adfærd, og kan tilsammen give et indtryk af hvordan du har det indenfor en given kategori. Testene er hver især udvalgt fordi de er evidensbaserede, videnskabeligt dokumenterede eller internationalt anvendte dialogredskaber i samtaler med klienter og fagpersoner. Har du spørgsmål til resultaterne, er du altid velkommen til at kontakte os hos Mentalt Overskud, hvor du kan få en 10-min. gratis afklarende samtale med en psykolog.

Psykolog udredning og test

Vores psykologer er specialiseret indenfor psykologisk udredning, testning og undersøgelser.

I vores praksis tilbyder vi følgende undersøgelser

  • ADHD og ADD udredning
  • Personlighedsforstyrrelse
  • Angst
  • Depression
  • Spiseforstyrrelse
  • Intelligenstest (IQ test)
 
Psykiatri

Privat og fortrolig udredning

Det er privat og fortroligt for alle andre end dig og os. Hverken læge eller andre instanser har adgang til vores journaler. Udredningen hos os kan give dig vished og klarhed, hvis du mistænker at du eller en af dine nærmeste har en diagnose.

Hos Mentalt Overskud får du en fortrolig, professionel psykologfaglig vurdering, og du kan være sikker på en individuelt tilpasset løsning, så du ikke betaler ekstra for undersøgelser, som du ikke har brug for.

Har jeg en diagnose?

Det er ikke muligt at diagnosticere sig selv eller en man kender. Hvis du har en mistanke om, at du har en diagnose, kan vi tage en samtale og herefter tage stilling til om det vil være relevant med udredning. Vi taler også med dig om hvad du vil bruge en eventuel psykologisk udredning til. Mange har længe søgt hjælp hos kommune, læge eller forsøgt at få hjælp i psykiatrien uden held. Det kan være meget svært at finde ud af systemet, eller hvad der skal til for at få hjælpen. I disse situationer er det befriende selv at tage initiativ til at starte udredning, og være sikker på kvalitet og fortrolighed er garanteret. 

Vi er på din side

Mange mennesker synes det er rart, at tale med en udenforstående – særligt en professionel psykolog med indgående viden om menneskers psyke og adfærd.

Når du opsøger os, skal du ikke være i tvivl om, at vi er samvittighedsfulde i forhold til at hjælpe dig med det du præsenterer os for. Det kan være psykologen vurderer, at det ikke er nødvendigt med en udredning, og så udreder vi ikke! Vi tager ikke penge for noget vi ikke mener er relevant eller hjælper – det gælder alle vores ydelser. Vi rådgiver dig hele vejen, så du føler dig tryg med en god støtte i ryggen.


Hvad er OCD

Hvordan bliver jeg udredt hos en psykolog?

Når du bestiller en tid hos os, så skriver du en kort besked om dit ønske om udredning. Ved den første samtale vil vi stille spørgsmål for at lære dig bedre at kende. Det første møde kalder vi en “indledende vurdering”. Her får vi samlet informationer om dig, dit liv, din baggrund mv. Ud fra disse oplysninger, kan vi vurdere og tilrettelægge et udredningsforløb for dig. Det vil typisk bestå af samtaler, hvor psykologen stiller spørgsmål, du udfylder skemaer med spørgsmål og ønsker du en IQ test (intelligenstest), skal du lave nogle opgaver. Prisen vil variere afhængig af hvilken undersøgelse du skal have lavet, og dermed hvor mange samtaler der er behov for. Vi bruger kun den nødvendige tid på udredningen, og du kan selv være med til at beslutte om du fx vil have en mundtlig feedback, eller en mere omfattende skriftlig udtalelse.

Psykologisk test i trygge rammer

Vi udfører psykologfaglig screening både via samtaler og ved hjælp af spørgeskemaer og interviews. Vi kender alle de dygtigste psykologer og psykiatere i området, så hvis der er behov for yderligere udredning eller fx et mere specialiseret samtaletilbud eller medicinsk behandling, kan vi henvise dig videre, og sørge for du er i gode hænder. Ofte kan det være godt med et samarbejde omkring dig fx med egen læge eller psykiater.

Brug for afklaring?

Vores psykologer er knivskarpe til at vurdere dine behov, og flere af dem laver psykologiske undersøgelser og screeninger. Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dig selv eller dit familiemedlem, jeres hverdag, liv, aktiviteter, netværk mv. På baggrund af denne samtale kommer vi med en mundtlig vurdering og anbefaling i forhold til eventuelt at opstarte terapi eller at lave noget psykologiske testning/udredning.

 

 

Psykolog Hellerup

Test dig selv

Her finder du alle vores psykolog online tests. De er internationalt anerkendte screeningsinstrumenter, som anvendes af forskere, læger og psykologer. Med udgangspunkt i en test kan dialogen om din mentale sundhed starte. Disse tests er udviklet af fagpersoner, men kan ikke bruges til at diagnosticere eller tilrettelægge en plan for behandling. De er her på siden for at give dig en mulighed for at screene dig selv for symptomer eller tegn på forskellige psykiske tilstande. Mange mennesker går og bekymrer sig om deres mentale tilstand længere end de burde. Når klienterne endelig tager kontakt til os psykologer, så har de desværre ofte haft det dårligt længe. Mange ærgrer sig også over, at de ikke søgte hjælpen noget tidligere. Når fysiske skavanker og symptomer bliver for generende, bør du tage til lægen, inden en eventuel sygdom udvikler sig, og det er krævende, at blive rask. På samme måde er det med psykologhjælp. Du kan starte i terapi når som helst, men hvis du kommer inden du får det alt for svært, vil du hurtigere få det bedre. 

Psykologhjælp hos en god psykolog, der forstår dig

Når du har taget en online test her på siden, har du nok i højere grad en fornemmelse af om du har brug for psykologhjælp. Hvis du er i tvivl om processen, så kan du altid kontakte os til en 10-min. gratis telefonsamtale med en psykolog. Vi stiller dig nogle spørgsmål, og på baggrund af disse, hjælper vi dig med at beslutte, hvilken hjælp der er behov for. Selvom vi ikke altid udgør hjælpen, rådgiver vi altid, så alle får svar, og et forslag til hvor de videre kan gå hen. Det er vores mission, at det skal være lettere at få hjælp til psykiske problemer. Leder du efter en god psykolog, som forstår dig, og som du har kemi med, kan du få terapi hos os. Vi har et setup der sikrer, at du ikke skal forfra, hvis du ikke føler dig hjulpet af en given psykolog. Så kan du helt frit skifte psykolog hos os. Du er ikke forpligtet til mere end du har lyst til eller behov for. Vi ved terapi kun virker, når vi tilpasser den dig.

Vores klienter siger...

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!