Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

julie@mentaltoverskud.dk

Tilskud til psykolog

Der er flere måder du kan gribe det an, hvis du overvejer at starte til psykolog, og vil vide hvordan du får tilskud til terapi. Her kommer en guide med muligheder du kan undersøge inden du tager kontakt, eller efter du har fået din første tid.

Her på siden kan du også læse om vores psykologer, behandlingsområder samt få viden om psykiske udfordringer.

Guide: Tilskud til psykologbehandling

  • Lægehenvisning – der kan være meget lang ventetid hos psykologer med ydernummer, der tager imod henvisninger. Du kan ikke bruge henvisning hos os, men vi har kort ventetid, aftentider og i weekenden
  • Sygeforsikring Danmark giver op til 300,- pr. samtale i refusion. Oplys dit CPR nummer til psykologen ved booking af samtale, og spørg til mulighederne for refusion. Bemærk udredning ikke dækkes pt.
  • Sundhedsforsikring kan bruges hos vores autoriserede psykologer, som er Karina og Natallia.
depression
infantil autisme

Ofte stillede spørgsmål om psykologhjælp

Psykolog tilskud

Psykologer har forskellige priser, men som med så meget andet, kan pris og kvalitet hænge sammen. Hos os har vi fokus på at opdatere os på den nyeste viden og kvalitetssikrer kontinuerligt vores arbejde igennem supervision og sparring med hinanden. Vi har valgt at tilbyde forskellige psykoterapeutiske metoder, og har alle forskellig erfaring, så vi har psykologer til de fleste udfordringer og problemstillinger. Vi tror ikke på “one size fits all”, og det bakker forskning op om: det er relationen mellem klient og psykolog, som er mest centralt for at terapi er effektiv. Derfor er det også muligt hos os at skifte psykolog.