Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

kontakt@mentaltoverskud.dk

Behandling af depression hos erfarne psykologer

Depression er en meget udbredt psykisk tilstand, som har en negativ indvirkning på den måde du føler, tænker og opfører dig på. Man kan have forskellig grad af depression: mild, moderat, svær eller meget svær. Depression kan lede til en række følelsesmæssige og fysiske udfordringer. Depression kan gøre, at du har svært ved at klare din hverdag, eller få dig til at føle, at livet ikke er værd at leve.

Depression er ikke en svaghed, og du kan ikke bare “tage dig sammen”. Det kræver behandling. Vi ved depression kan behandles med terapi.

At gå i terapi for at behandle depression er et afgørende skridt mod at finde håb, helbredelse og genoprette glæden i livet. Når man står over for den udfordring, som depression kan være, er det vigtigt at vide, at der er hjælp at hente. Med effektive metoder og behandlingsmuligheder kan man begynde at bryde fri fra depressionens tunge byrde og vende tilbage til et mere tilfredsstillende liv.

Depression behandling

Online depression test

Her på siden kan du tage en online depression test. Den er helt anonym, og du får dine svar med det samme.

Symptomer på depression

 • Følelser af tristhed, tomhed eller meningsløshed
 • Vredesudbrud, kort lunte selv over små ting
 • Manglende interesse eller lyst til ting du plejer at nyde fx sex, fritidsaktiviteter eller sport
 • Søvnproblemer, fx ikke at kunne sove eller sove for meget
 • Træthed og manglende energi, så selv små opgaver føles krævende
 • Ændret appetit, vægttab eller vægtøgning, cravings efter mad
 • Følelse af angst, rastløshed eller stress
 • Langsom tænkning, tale eller bevægelse
 • Få mindreværdsfølelse eller skyldfølelse
 • Selvbebrejdelser
 • Overtænkning
 • Fokus på fortiden
 • Problemer med at tænke, koncentrere sig, tage beslutninger eller huske
 • Uforklarlige smerter i kroppen
 • Tanker om død eller selvmord
 • Selvmordsforsøg eller selvmord

Hvad kan vi hjælpe med?

 • Indledende samtale om din situation og om terapi kan være hjælpsomt for dig

 • Samtaleterapi med fokus på strategier og håndtering af depressionssymptomerne

 • Rådgivning til pårørende til en person med depression – hvordan hjælper du bedst, samtidig med at du passer på dig selv

 • Hjælpe med viderehenvisning til læge, psykiater eller andre instanser

 • Rådgivning ift. hvordan du håndterer dit job, leder og kollegaer – opgaver, udmelding, afgrænsning mv.

Gratis psykolog samtale med Liza

Ring eller skriv en mail til autoriseret psykolog Liza Villadsen, hvis du ønsker hjælp til at vælge den bedste psykolog til dig, eller få svar på spørgsmål om terapi eller udredning hos os.

Sygeforsikring Danmark psykolog

Liza Villadsen

Autoriseret Cand. Psych. og ledende psykolog hos Mentalt Overskud

Test dig online

Tag en depression test gratis her på siden

 • få svar på om du har tegn på depression
 • tager 2 minutter
 • fortrolig og privat
 • svar med det samme
kærestesorg psykolog københavn

High Functioning Depression

“High Functioning Depression” eller “Persistant Depressive Disorder” (PDD) er en ofte overset tilstand, som kan have alvorlige konsekvenser, hvis den ikke behandles. Denne type depression handler om at personen oplever milde tegn på depression, men er i stand til at opretholde sine aktiviteter alligevel. For omverdenen ser alt fint ud, men personen kæmper mentalt, og livskvaliteten er nedsat. Symptomerne er de samme som ved andre depressionstyper, men andre tegn kan være:

 • Du føler dit nedtrykt det meste af tiden, og andre kan opleve dig som værende kynisk eller en “downer”
 • Du har nedsat humør det meste af tiden, og det kan føles tungt. Når du føler glæde, varer det ikke længe
 • Du kan virke doven, men du har bare ikke tilstrækkeligt med energi til din hverdag
 • Det hele kan føles håbløst, og du kan begynde at græde ofte, uden at kende årsagen
 • Du føler at du skal tvinge dig selv afsted til sociale aktiviteter, og har mest lyst til at isolere dig
 • PDD kan forårsage andre problemer som kan virke urelaterede som fx øget brug af alkohol, kroniske smerter, parforholdsproblemer og udfordringer på job eller uddannelse

For de fleste mennesker er det sådan, at symptomerne er så alvorlige, at de giver anledning til problemer med dagligdagsaktiviteter så som arbejde, skole, sociale aktiviteter eller forholdet til andre mennesker. Personer med depression kan føle sig meget ulykkelige og skidt tilpas uden rigtig at vide hvorfor. Det er en smertefuld tilstand, som mange mennesker ofte går alene med for længe. 

Facts om depression

500.000 danskere har i løbet af livet en svær depression

Der kan være flere årsager til man får en depression såsom langvarig stress eller overbelastning

Udtalelse fra tidligere klient

"Jeg HAR en depression, men jeg ER ikke min depression"
- hos psykologen fik jeg redskaber til at komme ud af min depression, og jeg har fået min livskvalitet igen
psykolog generaliseret angst
Karina
Tidligere klient hos Mentalt Overskud

Effektiv terapi: Genvind glæden i livet igen

Depression terapi er afgørende for dem, der ønsker at genvinde glæden og overskuddet i deres liv. Ved at arbejde sammen med en erfaren psykolog, der specialiserer sig i behandling af depression, kan man udforske de underliggende årsager til ens depressive tilstand og udvikle personligt tilpassede strategier til at håndtere det.

Vores psykologer tilbyder vi en bred vifte af terapeutiske metoder og tilgange til at bekæmpe depression. Vores erfarne psykologer har ekspertise inden for kognitive adfærdsterapi, mindfulness-baseret terapi og psykodynamisk terapi. Ved at kombinere disse metoder skræddersyer vi behandlingen til den enkelte klient og sikrer den bedst mulige vej mod helbredelse.

Depression kan se forskellig ud fra person til person

Depression ser meget forskellig ud fra person til person. Det har både noget at gøre med hvor god man er til at skjule hvordan man har det overfor andre mennesker. Nogle mennesker med depression har måske svært ved at mærke deres følelser, eller har for travlt, og så er det ikke sikkert de selv tænker over at de er deprimerede. Hvis man har haft det skidt meget længe, kan det være svært at huske eller forestille sig, at man kan få det på en anden måde. Heldigvis kan man det – vi ved at terapi hjælper på depression, og uanset om du er i tvivl om du har en depression  eller blot er presset eller andet, så kan det hjælpe at vende situationen med en professionel.

Få terapi du kan mærke effekten af

Depression kan behandles med terapi og det er vejen mod bedre mental sundhed og øget livskvalitet. I terapisessionerne kan du begynde at udforske de dybere lag af dine følelsesmæssige tilstand og opnå en bedre forståelse af, hvordan dine tanker og adfærd påvirker dit mentale velvære.

Hos Mentalt Overskud tilbyder vi individuel terapi, hvor du kan arbejde tæt sammen med en psykolog og få den personlige støtte, du har brug for. Gennem terapisessionerne vil du lære værktøjer og teknikker til at håndtere negative tankemønstre, reducere stress og genopbygge dit selvværd. Vi tror på, at helbredelse og lykke er mulige for alle, der søger hjælp og engagerer sig i terapiens proces.

WHO: Video om depression

Tips til forebyggelse af depression

Vi ved at der er noget du kan gøre for at forebygge depression, men det mest optimale er, at du får din egen skræddersyede plan hos en psykolog. Det kan være en svær kamp at kæmpe, hvis depressionen allerede har lidt fat i dig, at gøre alt muligt selv. Her er dog nogle råd til forebyggelse af depression:

 • Tilbring tid i naturen – vi ved at natur har en beroligende effekt på vores nervesystem
 • Undgå stress – sig fra, bed om hjælp, skru ned for ambitionerne
 • Dyrk motion – 2 gange 20 min. pr uge eller mere kan reducere stresshormoner i kroppen, og udløse lykkehormoner
 • Fortæl andre hvordan du har det – du skal åbne dig op og fortælle andre hvordan du har det
 • Søg hjælp tidligt – selvom du er i tvivl om du har behov, så hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det kan have stor betydning i forhold til hvor hurtigt du kan få det fint igen 

 

Få håbet og glæden tilbage

Depressionsterapi er en afgørende ressource for dem, der ønsker at finde håb og helbredelse gennem effektive metoder. Uanset om du vælger kognitiv adfærdsterapi, mindfulness-baseret terapi eller psykodynamisk terapi, er det vigtigt at huske, at du ikke er alene i din kamp mod depression.

Hos Mentalt Overskud er vi dedikerede til at støtte dig på din rejse mod mental sundhed og trivsel. Vi tilbyder ikke kun information og ressourcer om depression terapi, men også professionel hjælp fra erfarne psykologer. Uanset hvor mørkt det kan synes lige nu, er der altid håb om en bedre fremtid.

Tag det første skridt mod helbredelse i dag ved at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at genoprette dit mentale overskud og finde glæden i liv.

Hvordan behandles depression?

Der er flere måde at behandle depression på. Forskning viser, at terapi har dokumenteret effekt på depression. Søger du hjælp hos en psykolog, kan det være første skridt i den rigtige retning til at få det bedre. Undgå de lange ventetider hos psykologer, og kontakt os i dag, og få tid til en samtale indenfor kort tid – ofte samme uge. 

midvejskrise kvartlivskrise krise akut psykolog

Årsager til depression?

Der kan være mange årsager til depression, og du vil i samtaler med en psykolog få en forståelse for hvorfor du har fået en depression. Vi ved at de faktorer, der kan spille ind, når man er deprimeret kan være:

 • Biologiske faktorer – arvelighed, og hjernens kemi
 • Hormoner – kan have en betydning for depression
 • Stress og overbelastning – kan resultere i depression
 • Psykiatrisk diagnose – autisme, ADHD, personlighedsforstyrrelse, skizofreni er et udpluk af de psykiatriske diagnoser, hvor depression samtidig kan forekomme

Hvordan virker terapi på depression?

Depression kan være en stor belastning, især hvis du føler, at du er alene i det. At få terapi kan være et stort skridt frem mod at få det bedre – og kan hjælpe dig med at finde værktøjer til at tackle svære tanker og følelser.

Online terapi har vist sig at hjælpe med symptomlindring, og det gør det muligt at få professionel psykologisk støtte fra din egen stue.

Sammen med en professionel terapeut kan du udforske og arbejde med dine tanker og følelser for at forbedre din mentale helbred. Det gør det muligt for dig at føle dig støttet og hørt, da du navigerer livsudfordringer uden at gå på kompromis med dit privatliv. Så hvis du leder efter hjælp til at tackle depression, skal du overveje at booke en session med en af vores kvalificerede terapeuter.

Vi er der for dig, så du ikke behøver at føle dig alene

Få psykologhjælp mod depression

Det kan være svært at vurdere om man har brug for psykologhjælp, og mange får overtalt sig selv om og om igen om at “det hele nok skal gå væk af sig selv”. Det er forståeligt at depressive symptomer er noget man har lyst til at ignorere, og håbe det går over snart. Desværre kan denne strategi have modsat effekt. De dårlige tanker og tristheden vil fylde mere, hvis du prøver at ignorere den. Der er en årsag til at du føler som du gør, og det skal tages alvorligt.

Få redskaber og strategier til at håndtere depression

Psykoterapi kan hjælpe med give strategier og redskaber til at håndtere depressionssymptomerne. Især er det vigtigt at skabe balance i dagen, og lære sine behov og grænser at kende, for ikke at føle sig overbelastet og stresset.

Det kan være en stor lettelse, at kunne tale frit om sine vanskeligheder hos en psykolog med viden om psykiske forstyrrelser. I terapien kan vi tage hul på tanker og følelser, temaer og bekymringer, så du ikke skal gå med det alene. Mange kan få en følelse af at de er “svage” eller bare skal tage sig sammen. Sådan er det ikke. Det er modigt at bede om hjælp, for det indebærer, at du ser problemerne i øjnene og tager ansvar for dit mentale helbred.

Terapien vil fokusere på hvorfor du har fået en depression, udløsende og/eller vedligeholdende faktorer, som har betydning for at du har fået depressionssymptomer. Der vil også bliver sat fokus på, hvordan du kommer ud af din depression med brugbare strategier, som passer til dit niveau, så det bliver overkommeligt, selv hvis du ikke har ret meget overskud.

Depression kan være forklædt som vrede

En ting er sikkert – dine omgivelser kan mærke, at noget ikke er som det plejer. Mange mennesker med depression prøver at skjule hvordan de har det, men det lykkes sjældent særligt godt. Du kan være i en situation, hvor dine ressourcer slipper op, og du kommer til at skuffe andres forventninger, hvis du er nød til at sige fra – endda til vigtige ting. Dine nærmeste kan mærke der er noget galt, men de kan komme til at misforstå situationen, hvis de ikke kender til dybereliggende årsag til at du skuffer dem. Det kan føre til endnu flere selvbebrejdelser og skyldfølelse, og isolere dig endnu mere fra venner og familie. Det kan også være du får kortere og kortere lunte, råber eller får temperamentsudbrud, så dine pårørende bliver forskrækkede eller vrede på dig. Det er en af de mest smertelige ting ved depression, at det kan vise sig i form af vrede. Og når du faktisk har allermest brug for omsorg og støtte, trækker folk sig fra dig, eller du trækker dig fra dem, for at passe på dem. Det kræver ofte professionel hjælp at få det bedre, og kan du ikke tage skridtet for dig selv, kan det være motivation i sig selv at gøre det for din familie.

Depression hos børn og unge

De mest hyppige tegn og symptomer på depression blandt børn og unge er de samme som hos voksne, men der kan være nogle forskelle.

 • Hos yngre børn kan symptomer på depression vise sig ved at barnet virker trist, mere irritabelt, klæbende, har ondt allevegne, nægter at gå i skole, eller at barnet taber sig i vægt.
 • Hos teenagere kan symptomer vise sig som tristhed, kort lunte, den unge kan virke meget negativ eller føle sig værdiløs. Der kan også være følelser af vrede, at føle sig misforstået og være meget sensitiv. Den unge kan begynde at drikke eller ryge hash, for at dulme de svære tanker og følelser. Der kan være en adfærd med at spise eller sove for meget. Den unge kan miste interessen for sociale aktiviteter, fritidsaktiviteter, skole og have tendens til at isolere sig selv. Sommetider kan den unge også være selvskadende.
Vi har psykologer med speciale i depression hos børn og unge, kontakt os for en dialog om hvad dit barn kunne have brug for.

Øget risiko for depression

Depression forekommer oftest i 20’erne og 30’erne, men kan komme nårsomhelst i livet. Flere kvinder diagnosticeres med, men det kan skyldes, at flere kvinder søger hjælp end mænd.

Vi har identificeret faktorer, som øger risikoen for at få en depression. De inkluderer:

 • Langvarig stress kan udløse depression
 • Traumatiske begivenheder, omsorgssvigt, psykisk/fysisk vold
 • Misbrug af alkohol og stoffer
 • Alvorlig sygdom som kræft, hjertelidelse, kroniske smerter
 • Særlige personlighedstræk såsom lavt selvværd, at være afhængig af andre, selvkritisk eller pessimistisk

Er du bekymret for dit eget eller en andens liv?

Så skal du ikke tvivle, men handle. Er det akut, skal du ringe 112 og beskrive situationen til den fagperson, som du kommer i kontakt med. Er du i tvivl om hvordan du hjælper dig selv eller en af dine nærmeste med depression bedst, kan du ringe til Livslinien på tlf. 70 201 201 – læs mere på Livsliniens hjemmeside.

Hvis du er et barn eller en ung, som er bekymret for en ven eller veninde, der har det svært, skal du sige det til en voksen, som du har tillid til. Det kan være en forælder, lærer, familiemedlem. Selvom du har lovet vedkommende ikke at sige noget videre, skal du i dette tilfælde gøre det alligevel. Hvis du siger det til en voksen, er der bedre chancer for din ven/veninde får hjælp, og du skal ikke bære det ansvar alene.

Facts om depression

Forstå symptomerne og årsagerne

Depression er mere end blot en midlertidig følelse af tristhed. Det er en dyb følelsesmæssig og ofte fysisk smerte, der kan påvirke alle aspekter af ens liv. Men der er håb. Med rette indsigt og støtte er det muligt at finde vejen ud af depressionens mørke.

Årsager til depression

Mens årsagerne til depression kan variere, inkluderer de ofte en kombination af biologiske, psykologiske og sociale faktorer. Genetik, traumatiske oplevelser, stress, medicin og hormonelle forandringer kan alle spille en rolle.

Hvad er definitionen på en depression?

Depression er en psykisk lidelse, der præges af vedvarende følelser af tristhed, håbløshed, og mangel på interesse eller glæde ved tidligere nydelsesfulde aktiviteter. Disse symptomer kan ledsages af fysiske klager som træthed, søvnproblemer og appetitændringer.

Depressions statistikker: Hvor udbredt er det?

 • Omkring 15% af den voksne befolkning oplever mindst én depressionsperiode i deres liv.
 • Kvinder er dobbelt så sandsynlige som mænd til at udvikle depression.
 • Terapi har dokumenteret effekt på depression, med over 70% af dem, der søger hjælp, rapporterer markant forbedring i deres symptomer.

Hvad kan man få ud af terapi for depression?

Terapi, især kognitiv adfærdsterapi (KAT), har vist sig at være en af de mest effektive behandlingsmetoder for depression. Her er nogle fordele:

 1. Større Selvforståelse: Terapi giver dig værktøjer til at forstå de underliggende årsager til din depression.
 2. Lær coping-mekanismer: Lær strategier for at håndtere stressende situationer og undgå depressive triggere.
 3. Få kontakt til andre mennesker: Arbejd på at genoprette de sociale forbindelser, der kan være påvirket af din tilstand.
 4. Mindske symptomer: Mange finder hurtig lindring af depressive symptomer gennem terapeutiske sessioner.
 5. Forebyggelse: Terapi kan hjælpe dig med at forebygge fremtidige depressive episoder ved at give dig værktøjer til at genkende tidlige tegn.

Ofte stillede spørgsmål om depression og terapi

Hvordan ved jeg, om jeg har depression?

Hvis du oplever vedvarende følelser af tristhed, håbløshed eller mangel på interesse i mere end to uger, kan det være et tegn på depression.

Hvor hurtigt kan jeg forvente forbedringer med terapi?

Mange oplever lettelse efter blot få sessioner, men varigheden af terapi kan variere afhængigt af individets behov og situation.

Er terapi dyrt?

Investeringen i terapi er en investering i dit mentale helbred. Hos Mentaltoverskud.dk stræber vi efter at gøre terapi tilgængelig og overkommelig for alle.

Psykologerne hos Mentalt Overskud som tilbyder depressionsbehandling

Sygeforsikring Danmark psykolog

Liza Villadsen

Lendende psykolog Cand. Psych. Aut.

Som autoriseret psykolog med specialisering i klinisk psykologi, er jeg her for at støtte et mangfoldigt klientel – fra børn og unge til voksne og familier. Min tilgang til terapi er holistisk og personcentreret, hvilket betyder, at jeg ser hver klient som en unik person med egne styrker og udfordringer Læs mere om Liza 

Målgruppe

Individuel terapi voksne Børn Unge Parterapi Familieterapi Udredning Pårørende Supervision Undervisning PPV Pædagogisk Psykologisk Vurdering

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi Eksistentiel psykoterapi Psykodynamisk terapi ACT Acceptance and Commitment terapi MBT Mentaliseringsbaseret terapi Kognitiv adfærdsterapi Systemisk narrativ terapi

Arbejdstider

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Sene tider

Sprog

Dansk

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Tankemylder Arbejdsrelateret stress Gamingafhængighed Vredeshåndtering  Parforholdsproblemer Utroskab Skilsmisse Familiedannelse Identitetskrise Stress Kærestesorg Mor barn relation Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Selvskade Autisme Søvnproblemer.

bedste psykolog angst depression terapi ungepsykolog børnepsykolog

Christine Bruun

Cand. Psych.

Jeg brænder for at arbejde med positive forandringer hos mennesker. I terapien har jeg fokus på dig og jeg vil møde dig som menneske først og fremmest.  Læs mere

Målgruppe

Individuel terapi voksne Børn Unge Parterapi Familieterapi Udredning Pårørende Online terapi Supervision

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi ACT Acceptance and Commitment terapi MBT Mentaliseringsbaseret terapi Systemisk narrativ terapi

Arbejdstider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Søndag Sene tider Weekend tider

Sprog

Dansk

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Tankemylder Arbejdsrelateret stress Gamingafhængighed Vredeshåndtering Parforholdsproblemer Utroskab Skilsmisse Familiedannelse Identitetskrise Stress Kærestesorg Mor barn relation Perfektionisme  Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Autisme Søvnproblemer

ISTDP psykolog angst stress depression

Annelie Preuthun

Cand. Psych.

Mit fornemmeste job er at skabe et rum hvor du føler dig velkommen og tryg. Et rum der giver dig mulighed for at blive udfordret og derigennem udvikle dig. Læs mere

Målgruppe

Individuel terapi voksne Unge Udredning Pårørende Online terapi

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi ACT Acceptance and Commitment terapi ISTDP intensiv dynamisk korttidsterapi

Arbejdstider

Tirsdag Onsdag Torsdag Søndag Sene tider Weekend tider

Sprog

Dansk

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Tankemylder Arbejdsrelateret stress Vredeshåndtering Parforholdsproblemer Utroskab Skilsmisse Familiedannelse

Identitetskrise Stress Kærestesorg Mor barn relation Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Søvnproblemer Perfektionisme

autisme udredning PTSD personlighedsforstyrrelse psykolog

Natallia Harild

Cand. Psych. Aut.

I min terapi fokuserer jeg på at finde den metode og samtaleform, som bedst passer til de klienter, jeg møder, og de udfordringer, de kommer med. Læs mere

Målgruppe

Individuel terapi voksne Udredning ADD og ADHD Udredning PTSD og kompleks PTSD Udredning personlighedsforstyrrelse Pårørende Online terapi Supervision Undervisning

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi CFT compassion fokuseret terapi Systemisk narrativ terapi DAT dialektisk adfærdsterapi

Arbejdstider

Tirsdag Onsdag Fredag Sene tider

Sprog

Dansk Russisk Ukrainsk

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Tankemylder Arbejdsrelateret stress Gamingafhængighed Vredeshåndtering  Selvskade Tics Personlighedsforstyrrelse Parforholdsproblemer Utroskab Skilsmisse Familiedannelse Identitetskrise Stress Kærestesorg Mor barn relation Fobier Anoreksi OCD Misofoni Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Selvskade Autisme Søvnproblemer PTSD Kompleks PTSD Spiseforstyrrelse

psykolog børnepsykolog familieterapi

Maria Kivikoski

Cand. Psych. Aut.

Jeg er uddannet psykolog, Cand. Psych., Autoriseret og har en specialist uddannelse i mentaliseringsbaseret terapi (MBT), som retter sig særligt mod børn, unge og deres familier. Læs mere

Målgruppe

Individuel terapi voksne Børn Unge Parterapi Familieterapi Pårørende Supervision Online terapi Undervisning 

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi MBT Mentaliseringsbaseret terapi Systemisk narrativ terapi

Arbejdstider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Sene tider

Sprog

Dansk

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Tankemylder Arbejdsrelateret stress Gamingafhængighed Vredeshåndtering  Sorg Utroskab  Parforholdsproblemer Skilsmisse Familiedannelse Identitetskrise Stress Kærestesorg Mor barn relation Skilsmisse Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Autisme Søvnproblemer PTSD traumer Kompleks PTSD

kognitiv adfærdsterapi psykolog

Markus Jacobsen

Cand. Psych.

Jeg er uddannet psykolog, Cand. Psych. fra Københavns Universitet. I terapien vil jeg altid sørge for at forstå dig på dine præmisser. Læs mere

Målgruppe

Individuel terapi voksne Unge Parterapi Udredning Online terapi

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi ACT Acceptance and Commitment terapi Metakognitiv terapi CFT compassion fokuseret terapi

Arbejdstider

Mandag Onsdag Torsdag Fredag Søndag Sene tider Weekend tider

Sprog

Dansk Engelsk

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Identitetskrise  Tankemylder Arbejdsrelateret stress Parforholdsproblemer Identitetskrise Stress Kærestesorg OCD Misofoni Skilsmisse Spiseforstyrrelse  Perfektionisme Skolevægring Mobning  Fobier Gamingafhængighed Vredeshåndtering  Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Selvskade Autisme Søvnproblemer

Psykolog voksne autisme

Mai Ditlevsen

Cand. Psych. Aut. Specialist og Supervisor i klinisk psykologi

Gennem mine mange års erfaring har jeg haft privilegiet af at arbejde med børn, unge og voksne, der har stået over for forskellige udfordringer i deres liv. Læs mere

Målgruppe

Udredning af børn og unge og voksne ADD ADHD Autisme Aspergers Infantil autisme Supervision 

Arbejdstider

Mandag Tirsdag i praksissen og ellers online 

Sprog

Dansk

Terapi metoder

Kognitiv adfærdsterapi MI Den motiverende samtale Eksistentiel psykoterapi DAT dialektisk adfærdsterapi CFT compassion fokuseret terapi MBT mentaliseringsbaseret terapi

Erfaringsområder

Autisme ADHD ADD Angst Relationer Stress Søvnproblemer Vredeshåndtering Kærestesorg Ensomhed Depression Jalousi Familiedannelse Psykoedukation  Parforholdsproblemer OCD Utroskab Misofoni Anoreksi Fobi Krise Mor barn relation Selvværd Identitetskrise Arbejdsrelateret stress Perfektionisme Tankemylder Særlig sensitiv Kompleks PTSD PTSD traumer Tics Spiseforstyrrelse Personlighedsforstyrrelse Selvskade Sorg Skilsmisse

Psykolog angst

Julie Aasbjerg Andersen

Cand. Psych. Aut.

Jeg er indehaver af Mentalt Overskud psykolog praksis og uddannet Cand. Psych. Læs mere

Målgruppe

Individuel terapi voksne Unge Udredning ADD og ADHD Udredning autisme Udredning personlighedsforstyrrelse IQ test børn unge og voksne Pårørende Online terapi Supervision Undervisning

Terapi metoder

Psykodynamisk terapi ACT Acceptance and Commitment terapi MBT Mentaliseringsbaseret terapi Kognitiv adfærdsterapi

Arbejdstider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 

Sprog

Dansk Engelsk 

Erfaringsområder

Angst Ensomhed Depression Selvværd Tankemylder Arbejdsrelateret stress Gamingafhængighed Vredeshåndtering  Personlighedsforstyrrelse Parforholdsproblemer Utroskab Skilsmisse Familiedannelse Identitetskrise Stress Kærestesorg Mor barn relation Jalousi Sorg Særlig sensitiv Krise ADD ADHD Selvskade Autisme Søvnproblemer

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail:

kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.