Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

kontakt@mentaltoverskud.dk

Markus Jacobsen

Universitetsuddannet psykolog

Jeg er uddannet psykolog, Cand. Psych. fra Københavns Universitet. I terapien vil jeg altid sørge for at forstå dig på dine præmisser. Det sprog, du vælger at bruge, den måde, du vælger at italesætte dine problemer på, er det der kommer til at styre den fælles forståelse for problemet, vi sammen oparbejder. Hos mig bliver terapien en hjælp nu og her, men også en investering, der får dig til at være mere modstandsdygtig i forhold til livets udfordringer senere hen.

“Terapien skal være en hjælp nu og her, men også en investering i at håndtere livets udfordringer”

– Markus Jacobsen

kognitiv adfærdsterapi psykolog

Cand. Psych. Markus Jacobsen

psykolog københavn

Hos Markus får du specialiseret viden og effektiv terapi

"Markus har hjulpet mig med at forstå og håndtere mine problemer på nye måder. Jeg fik konkrete redskaber med, som jeg kan bruge i fremtiden"
kommunal sagsbehandler psykolog
Laura

Stress, angst og depression

Voksne og unge psykolog

Psykolog
Parterapi

ADHD og ADD udredning

Uddannelse og erfaring

Terapi og behandling

 • Udredning og behandling ADD og ADHD
 • Parterapi
 • Ungepsykolog
 • Skolevægring
 • Depression, mild, moderat, svær
 • Stress og overbelastning
 • Livskrise – kvartlivskrise
 • Generaliseret angst – eksamensangst, præstationsangst, social angst, sygdomsangst, panik angst
 • OCD
 • Spiseforstyrrelser

Uddannelse

 • Cand. Psych., Københavns Universitet

Erhvervserfaring

 • Psykolog i privat praksis hos Mentalt Overskud – nuværende
 • Privatpraktiserende psykolog hos  Psykologhuset Indre By
 • Psykolog hos Avilius terapi startup virksomhed – individuel terapi og gruppeterapi
 • Psykologisk forskning og researcher hos Avilius
 • Undervisning og onlineevents med psykologisk forskning og temaer
 • Psykiatrisk Center Ballerup, spiseforstyrrelser

Mød Markus i videoen

Hos Mentalt Overskud ved vi, at kemi har en afgørende betydning for at terapi skal have en effekt. Vi har derfor valgt, at lave videoer af psykologerne, så du kan danne dig et indtryk. Vi tror på, at det er med til at sikre den tryghed og tillid der skal til, for at du har det så godt som muligt, når du vælger at starte i terapi.

Specialiseret indenfor 4 metoder

Jeg anvender den evidensbaserede metode kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv behandling, som jeg har god erfaring med. I kognitiv adfærdsterapi vi vil sammen forsøge at forstå de ”onde cirkler”, som stort set alle psykiske udfordringer involverer. Det gør vi ved at prøve at undersøge hvordan følelser, tanker og adfærd spiller sammen. I Kognitiv Adfærdsterapi er der også et stort fokus på at finde nogle konkrete redskaber, der kan bruges ude i det virkelige liv, mellem sessionerne.

Jeg benytter mig også af metoden CFT Compassion fokuseret terapi, som jeg har gode erfaringer med kan bruges til at genoprette et skadet selvværd og lære én at have mere selvomsorg. Vi psykologer har mange metoder i værktøjskassen, men først og fremmest lader jeg mig altid vejlede af, hvad for nogle emner, netop du vælger at tage op.

Jeg har gode erfaringer med at hjælpe mennesker, der er diagnosticeret med ADHD til at få hverdagen til at hænge sammen. Selv hvis man har været igennem en udredningsproces, og fået en diagnose, er det ikke sikkert, at man er føler sig klædt på med de fornødne redskaber til at håndtere udfordringerne. Min erfaring fortæller mig, at det er muligt at leve et lykkeligt og meningsfuldt liv i balance med hensyn de særlige behov der kan være til stede ved ADHD.

Hvorfor skal du vælge en psykolog hos os?

jalousi terapi psykolog

Trustpilot

angst terapi psykolog uden ventetid fobi

Hver af vores psykologer bringer et unikt sæt af kompetencer og specialiseringer til bordet. Så uanset hvad du står overfor, kan vi matche dig med den rette specialist. Men det stopper ikke her; hvis du føler, at kemien ikke er rigtig, gør vi det nemt at skifte til en anden psykolog, fordi dit velbefindende er vores prioritet.

Det er enkelt: Vi tror på individuel tilgang. Det betyder, at uanset om du kæmper med ADHD, autisme, angst, depression eller andre psykologiske udfordringer, vil vores evidensbaserede metoder sikre, at du får den bedst mulige støtte. Vores terapeutiske tilgang anerkender forskelligheden i hver person og tilpasser behandlingen derefter.

Mentalt Overskud går ud over traditionel terapi. Vi tilbyder en gratis 10-minutters afklarende samtale for dem, der er usikre på, hvad det næste skridt skal være. Vi engagerer os i at oplyse, vejlede og støtte dig – uanset om du vælger at fortsætte med os eller søger vejledning andre steder.

Vi forstår vigtigheden af nem adgang i den digitale tidsalder. Derfor tilbyder vi online booking, diverse online terapiformer og et væld af ressourcer på vores hjemmeside, lige fra blogindlæg til podcasts, psykologiske tests såsom ADHD-test og selvhjælpsartikler.