psykolog PTSD

Psykolog tæt på Holte

Søger du en god psykolog tæt på dit lokalområde? Så kan vi hjælpe dig. Vi befinder os 7 minutter fra Holte centrum, så det er nemt, at finde vej i bil, og turen hjem er kort.

Det kan være svært at finde psykologhjælp uden ventetid, hvor kvalitet og ansvarlighed samtidig er til stede. Det er centralt, at aftaler holdes og du kan regne med os på vejen mod bedre trivsel.

Det er vigtigt at vælge den rette psykolog, som passer til din situation. Det kan være en udfordrende opgave, som kræver tid og energi, at sætte sig ind i. De fleste mennesker vil helst have en anbefaling, når de skal finde en psykolog – men det kan være svært, da det også er en personlig præference og kemi spiller en rolle. Så selvom en veninde eller familiemedlem anbefaler Danmarks bedste psykolog, er det måske ikke den rette for dig. Derfor hjælper vi med at matche psykolog til dig, så du kan koncentrere dig om at få det bedre hurtigst muligt.

Psykolog
perfektionisme

Vi tilpasser metoden til dig

Hos vores psykologer har vi mange års erfaring og specialiseret viden indenfor terapi, coaching og rådgivning. Læs om vores ydelser her:

Vi kan hjælpe med

Forskning viser, at terapi virker når den tilpasses den person, der er i behandling. Det er individuelt hvad personer forventer og ønsker i et terapeutisk rum, når de starter hos en psykolog. Det er vores fineste opgave, at tjekke undervejs i samtalen og løbende i forløbet, at du føler dig hjulpet, og at du får det bedre. Det er et samarbejde, hvor du er ekspert i dig selv, og psykologen i menneskelig psyke og adfærd. Det ender ofte med en rigtig fin synergi, hvor du får en god sparringspartner til at løsne de knuder, som tilværelsen sommetider laver.

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psykolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog ADD

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Psykolog
Psykolog
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂