4.0

psykolog five star trustpilot 5

Psykolog tæt på Holte

Søger du en god psykolog tæt på dit lokalområde? Så kan vi hjælpe dig. Vi befinder os 7 minutter fra Holte centrum, så det er nemt, at finde vej i bil, og turen hjem er kort.

Det kan være svært at finde psykologhjælp uden ventetid, hvor kvalitet og ansvarlighed samtidig er til stede. Det er centralt, at aftaler holdes og du kan regne med os på vejen mod bedre trivsel.

Det er vigtigt at vælge den rette psykolog, som passer til din situation. Det kan være en udfordrende opgave, som kræver tid og energi, at sætte sig ind i. De fleste mennesker vil helst have en anbefaling, når de skal finde en psykolog – men det kan være svært, da det også er en personlig præference og kemi spiller en rolle. Så selvom en veninde eller familiemedlem anbefaler Danmarks bedste psykolog, er det måske ikke den rette for dig. Derfor hjælper vi med at matche psykolog til dig, så du kan koncentrere dig om at få det bedre hurtigst muligt.

psykolog uden ventetid
PTSD

Vi tilpasser metoden til dig

Hos vores psykologer har vi mange års erfaring og specialiseret viden indenfor terapi, coaching og rådgivning. Læs om vores ydelser her:

Vi kan hjælpe med

Forskning viser, at terapi virker når den tilpasses den person, der er i behandling. Det er individuelt hvad personer forventer og ønsker i et terapeutisk rum, når de starter hos en psykolog. Det er vores fineste opgave, at tjekke undervejs i samtalen og løbende i forløbet, at du føler dig hjulpet, og at du får det bedre. Det er et samarbejde, hvor du er ekspert i dig selv, og psykologen i menneskelig psyke og adfærd. Det ender ofte med en rigtig fin synergi, hvor du får en god sparringspartner til at løsne de knuder, som tilværelsen sommetider laver.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

psykolog uden ventetid
Sygeforsikring Danmark
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂