Psykolog lyngby

Psykolog tæt på Østerbro

Det trygge valg af psykolog

Bor du på Østerbro, og leder du efter en psykolog, så kan vi hjælpe. Lige ved motorvejsafkørslen, ikke længere væk end Ikea og få minutters gang fra Lyngby station ligger vores praksis. Selv cykelturen frem og tilbage er overskuelig.

Vi vil gerne sikre, at du får den rette psykolog første gang, så du kan føle dig tryg i processen, når du får psykologhjælp. Som den eneste psykologpraksis i Danmark hjælper og guider vi dig hele vejen, og hjælper med personligt match mellem dig og den psykolog, som passer til din situation. Det gør vi fordi vi er her for at hjælpe, og vi ved det er altafgørende for at terapien er effektiv.

 

psykolog Holte
depression test

Kvalitet og etik i top

Vi er medlemmer af Dansk Psykologforening, og har alle skrevet under på De Etiske Regler for Nordiske Psykologer. Det er et fælles regelsæt for psykologer i Skandinavien, som handler om sikring af klientens behandling og psykologens høje faglighed.

Det er ikke et krav efter psykologistudiet, at psykologer videreuddanner sig, men hos os er det et krav, for vi skal holde os opdaterede på den nyeste viden, psykoterapeutiske metoder og behandling, så vi hjælper mennesker så effektivt som muligt, på kortest mulig tid. Vi ved at du ikke har tid eller lyst til at have det psykisk svært længe. Når terapien er så effektiv, skal der ofte færre samtaler til, og du får bedre hurtigere. 

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psykolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog Vedbæk

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

psykolog Holte
Sygesikring Danmark
psykologer i danmark
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂