4.0

psykolog five star trustpilot 5

Psykolog Østerbro

Det trygge valg af psykolog

Bor du på Østerbro, og leder du efter en psykolog, så kan vi hjælpe. Lige ved motorvejsafkørslen, ikke længere væk end Ikea og få minutters gang fra Lyngby station ligger vores praksis. Selv cykelturen frem og tilbage er overskuelig.

Vi vil gerne sikre, at du får den rette psykolog første gang, så du kan føle dig tryg i processen, når du får psykologhjælp. Som den eneste psykologpraksis i Danmark hjælper og guider vi dig hele vejen, og hjælper med personligt match mellem dig og den psykolog, som passer til din situation. Det gør vi fordi vi er her for at hjælpe, og vi ved det er altafgørende for at terapien er effektiv.

 

Psykolog Østerbro - vi er tæt på!

Leder du efter en psykolog i dit nærområde og bor du på Østerbro, er du kommet til det rette sted. At starte i terapi skal hjælpe dig og øge din mentale sundhed, og det kan derfor være en nem løsning, at samtalerne foregår tæt på din bopæl. I terapien hos en psykolog, kan du forbedre din mentale sundhed og påvirke din livskvalitet i positiv retning, så du får energien og glæden tilbage.

Det kan være svært at tale om sine følelser og problemer, eller blot at få overblik over hvor skoen trykker – og det kan en psykolog hjælpe dig med. Når du starter hos en lokal psykolog, kan terapien passes ind i din hverdag, og give dig et lille fristed, hvor du har 100% plads til dig, og kan fokusere på dig, helt uforstyrret.

Terapien hos psykologen vil hurtigt føles som et trygt og sikkert sted at åbne sig op. Den korte transport mellem din psykolog og din bopæl Østerbro, giver et lille åndehul til at fordøje samtalen, inden du træder ind af døren til dit hjem.

borderlinern

Kvalitet og etik i top hos os

Vi er medlemmer af Dansk Psykologforening, og har alle skrevet under på De Etiske Regler for Nordiske Psykologer. Det er et fælles regelsæt for psykologer i Skandinavien, som handler om sikring af klientens behandling og psykologens høje faglighed.

Det er ikke et krav efter psykologistudiet, at psykologer videreuddanner sig, men hos os er det et krav, for vi skal holde os opdaterede på den nyeste viden, psykoterapeutiske metoder og behandling, så vi hjælper mennesker så effektivt som muligt, på kortest mulig tid. Vi ved at du ikke har tid eller lyst til at have det psykisk svært længe. Når terapien er så effektiv, skal der ofte færre samtaler til, og du får bedre hurtigere. 

psykolog uden ventetid

Mød psykologerne

Velkommen til Mentalt Overskud psykolog praksis i Lyngby. Vi er 7 psykologer, som specialiserer os i at matche dig med den bedste psykolog, så du får den rigtige hjælp.

Søger du en god psykolog til individuel terapi, parterapi eller psykiatrisk udredning til unge og voksne, er du kommet til det rette sted.

Forskning viser, at psykolog behandling er mest effektiv, når den er skræddersyet til dig. Derfor har psykologerne hos os forskellig metode, speciale og erfaring.

Søger du effektiv psykologhjælp til udredning af ADHD eller terapi og  behandling af angst, depression, stress, ensomhed eller andre udfordringer, som påvirker din mentale sundhed, kan du få hjælp af vores autoriserede psykologer.

Vi anvender evidensbaserede, psykologiske metoder med  dokumenteret effekt baseret på videnskabelig forskning.

psykolog uden ventetid

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail:

kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.