4.0

psykolog five star trustpilot 5

Psykolog Roskilde - vi er tæt på!

Bor du i Roskilde og leder du efter en psykolog?

Mentalt Overskud Psykologisk Praksis ligger meget tæt på Roskilde, og vi har helt sikkert en psykolog til dig. Vi ved at det er centralt, at terapi er tilgængelig, og logistik skal ikke stå i vejen for, at du kan få hjælp.

Vi tilbyder:

  • Gratis råd og vejledning så du kan finde ud af om du har behov for terapi
  • Match mellem dig og den rigtige psykolog, som passer til dine behov
  • Høj faglighed og tydelighed
  • Stabilitet omkring aftaler og svar indenfor 1-2 dage
  • Hurtig tid og god behandling
psykolog uden ventetid
ADHD-test

Opnå indre balance med vores erfarne psykologer nær Roskilde

Vores team af erfarne psykologer er her for at hjælpe dig med at finde indre balance og trivsel. Vi forstår, at livet kan præsentere os for udfordringer, der kan påvirke vores mentale sundhed og velvære. Uanset om du står over for angst, depression, stress eller problemer i dine relationer, er vores psykologer specialiserede i at hjælpe dig med at håndtere og overvinde disse udfordringer.

ADHD kvinde

Giv dig selv redskaberne til at håndtere livets udfordringer

I vores lokale afdeling i Lyngby nær Roskilde giver vi dig ikke blot en skulder at græde på, men også de nødvendige redskaber til at håndtere livets udfordringer. Vi arbejder sammen med dig for at identificere de dybereliggende årsager til dine mentale udfordringer og udvikle individuelt tilpassede løsninger. Vores tilgang er baseret på evidensbaserede metoder og terapiformer, der er kendt for at give varige resultater.

Find din psykolog og få kvalificeret hjælp

Bor du i Roskilde, og søger en psykolog er det vigtigt at vælge en, der kan tilbyde kvalificeret hjælp. Hos Mentalt Overskud har vores psykologer omfattende erfaring og ekspertise inden for en bred vifte af områder, herunder stresshåndtering, angstbehandling, sorgbearbejdning og meget mere. Vi er her for at støtte dig på din rejse mod bedre mentalt helbred og livskvalitet.

Få terapi i det hyggeligste lokalområde

Vi ved, hvor vigtigt det er at gå i terapi tæt på sin bopæl. At vælge en lokal psykolog i Lyngby, er tilpas privat til at du ikke møder nogen du kender. Vores praksis i Lyngby er centralt beliggende og let tilgængelig med offentlig transport. Fra Lyngby Station tager det kun få minutter at gå til vores klinik, hvilket betyder, at du nemt kan få den hjælp, du har brug for, uden at skulle rejse langt.

Fra Lyngby til Roskilde kan du nemt tage toget, og transporttiden er kun omkring 25 minutter. Arbejder du i København og omegn kan du let gå til psykolog på vej til eller fra job i bil. Kontakt os i dag, og få en tid. Lad os hjælpe dig med at få ro og øget mental sundhed.

test for ADD psykolog udredning terapi

Mød psykologerne

Velkommen til Mentalt Overskud psykolog praksis i Lyngby. Vi er 7 psykologer, som specialiserer os i at matche dig med den bedste psykolog, så du får den rigtige hjælp.

Søger du en god psykolog til individuel terapi, parterapi eller psykiatrisk udredning til unge og voksne, er du kommet til det rette sted.

Forskning viser, at psykolog behandling er mest effektiv, når den er skræddersyet til dig. Derfor har psykologerne hos os forskellig metode, speciale og erfaring.

Søger du effektiv psykologhjælp til udredning af ADHD eller terapi og  behandling af angst, depression, stress, ensomhed eller andre udfordringer, som påvirker din mentale sundhed, kan du få hjælp af vores autoriserede psykologer.

Vi anvender evidensbaserede, psykologiske metoder med  dokumenteret effekt baseret på videnskabelig forskning.

psykolog uden ventetid

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.