psykolog PTSD

Psykolog Bagsværd - vi er tæt på!

Bor du i Bagsværd og leder du efter en psykolog?

Mentalt Overskud Psykologisk Praksis ligger meget tæt på Bagsværd, og vi har helt sikkert en psykolog til dig. Vi ved at det er centralt, at terapi er tilgængelig, og logistik skal ikke stå i vejen for, at du kan få hjælp.

Vi tilbyder:

  • Gratis råd og vejledning så du kan finde ud af om du har behov for terapi
  • Match mellem dig og den rigtige psykolog, som passer til dine behov
  • Høj faglighed og tydelighed
  • Stabilitet omkring aftaler og svar indenfor 1-2 dage
  • Hurtig tid og god behandling
Psykolog
Parforhold forældre

80% af vores tanker er de samme som i går

Alene af den årsag kan det være en god idé, at vende tanker og følelser med en professionel sparringspartner, som står udenfor dit liv med nye perspektiver. Det er rigtigt, at en psykolog ikke kan ændre dit liv, men det er ofte, at terapi er livsændrende – lidt pudsigt, men det er fordi du bliver i stand til at forme og skabe de ændringer, som der skal til. Det kan gå fra en helt fastlåst og umulig livssituation til handlekraft. Det kan være svært at forstå, det skal opleves.

Vrede

Find den rigtige psykolog til dig

At finde den rigtige psykolog til dine specifikke behov er afgørende for at opnå de ønskede resultater og effekt af psykologisk behandling. Det er vigtigt at finde en psykolog, som man føler sig tryg ved at tale med og som man føler forstår ens specifikke udfordringer. Nogle psykologer specialiserer sig i specifikke områder, såsom angst, depression, eller posttraumatisk stress. Bor du i Bagsværd, er det oplagt at starte hos en psykolog i nærheden.  At finde en psykolog nær Bagsværd, der har erfaring indenfor det område, kan være det der skal til, for at du hurtigt får det bedre. Derudover kan det være en god idé at undersøge psykologens behandlingsmetoder for at sikre, at du får den rette hjælp. Vores psykologer hos Mentalt Overskud har specialiseret erfaring indenfor flere områder, så vi kan anbefale den rette psykolog til dit behov og personlige præferencer.

Psykolog Bagsværd - få hjælp hos os

Det kan føles som en kæmpe udfordring at række ud efter psykologhjælp. De fleste mennesker har gået meget længe alene med deres udfordringer, men der er hjælp at hente. De mest velafbalancerede mennesker ved hvornår de skal kontakte en professionel psykolog, for det kræver mod at erkende, at man har brug for hjælp til at tackle sine problemer. At tale med en psykolog kan hjælpe med at få en dybere og mere klar forståelse af dine tanker og følelser, og hvordan de påvirker din adfærd. Bor du i Bagsværd, er det oplagt at starte hos en psykolog i Lyngby. En psykolog nær Bagsværd kan også hjælpe med at identificere de underliggende årsager til dine problemer, og give de nødvendige værktøjer til at håndtere dem. Du vil føle dig lettet og mere frigjort efter at have talt med en psykolog, som lytter, forstår og kan tilbyde sparring i forhold til dine problemer

psykolog udredning
Psykolog Lyngby

Klik her og tag en online angst test gratis og anonym

Klik her og tag en online depressionstest gratis og anonymt

Klik her og tag en online ADHD test gratis og anonymt

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psykolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog ADD

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Psykolog
Psykolog
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂