Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

kontakt@mentaltoverskud.dk

Psykolog Bagsværd - vi er tæt på!

Bor du i Bagsværd og leder du efter en psykolog?

Mentalt Overskud Psykologisk Praksis ligger meget tæt på Bagsværd, og vi har helt sikkert en psykolog til dig. Vi ved at det er centralt, at terapi er tilgængelig, og logistik skal ikke stå i vejen for, at du kan få hjælp.

Vi tilbyder:

  • Gratis råd og vejledning så du kan finde ud af om du har behov for terapi
  • Match mellem dig og den rigtige psykolog, som passer til dine behov
  • Høj faglighed og tydelighed
  • Stabilitet omkring aftaler og svar indenfor 1-2 dage
  • Hurtig tid og god behandling
add udredning børn
parterapi familieterapi relationer følelsesregulering

80% af vores tanker er de samme som i går

Alene af den årsag kan det være en god idé, at vende tanker og følelser med en professionel sparringspartner, som står udenfor dit liv med nye perspektiver. Det er rigtigt, at en psykolog ikke kan ændre dit liv, men det er ofte, at terapi er livsændrende – lidt pudsigt, men det er fordi du bliver i stand til at forme og skabe de ændringer, som der skal til. Det kan gå fra en helt fastlåst og umulig livssituation til handlekraft. Det kan være svært at forstå, det skal opleves.

Psykolog København

Find den rigtige psykolog til dig i Bagsværd

At finde den rigtige psykolog til dine specifikke behov er afgørende for at opnå de ønskede resultater og effekt af psykologisk behandling. Det er vigtigt at finde en psykolog, som man føler sig tryg ved at tale med og som man føler forstår ens specifikke udfordringer. Nogle psykologer specialiserer sig i specifikke områder, såsom angst, depression, eller posttraumatisk stress. Bor du i Bagsværd, er det oplagt at starte hos en psykolog i nærheden.  At finde en psykolog nær Bagsværd, der har erfaring indenfor det område, kan være det der skal til, for at du hurtigt får det bedre. Derudover kan det være en god idé at undersøge psykologens behandlingsmetoder for at sikre, at du får den rette hjælp. Vores psykologer hos Mentalt Overskud har specialiseret erfaring indenfor flere områder, så vi kan anbefale den rette psykolog til dit behov og personlige præferencer.

Psykolog Bagsværd - få hjælp hos os

Det kan føles som en kæmpe udfordring at række ud efter psykologhjælp. De fleste mennesker har gået meget længe alene med deres udfordringer, men der er hjælp at hente. De mest velafbalancerede mennesker ved hvornår de skal kontakte en professionel psykolog, for det kræver mod at erkende, at man har brug for hjælp til at tackle sine problemer. At tale med en psykolog kan hjælpe med at få en dybere og mere klar forståelse af dine tanker og følelser, og hvordan de påvirker din adfærd. Bor du i Bagsværd, er det oplagt at starte hos en psykolog i Lyngby. En psykolog nær Bagsværd kan også hjælpe med at identificere de underliggende årsager til dine problemer, og give de nødvendige værktøjer til at håndtere dem. Du vil føle dig lettet og mere frigjort efter at have talt med en psykolog, som lytter, forstår og kan tilbyde sparring i forhold til dine problemer

ADHD kvinde
Psykolog Lyngby, Særligt sensitiv

Klik her og tag en online angst test gratis og anonym

Klik her og tag en online depressionstest gratis og anonymt

Klik her og tag en online ADHD test gratis og anonymt

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

add udredning børn
Sygeforsikring Danmark
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂