4.0

psykolog five star trustpilot 5

Psykolog Ordrup

Find hjælp til dit mentale velbefindende nær Ordrup

Vores team af erfarne psykologer nær Ordrup er dedikerede til at hjælpe dig med at finde den hjælp, du har brug for til dit mentale velbefindende. Uanset om du oplever stress, angst, depression eller har udfordringer i dine relationer, er vores psykologer specialiserede i at arbejde med en bred vifte af problemstillinger. Vi er her for at støtte dig på din rejse mod indre balance og trivsel.

psykolog uden ventetid

Vi tilbyder:

  • Evidensbaseret terapi og metoder der virker
  • Stabilitet og psykologer der holder aftalerne, og er til at få fat på
  • Åbne og tydelige psykologer med ekspertise
  • Hurtig tid og hjælp til match mellem dig og den rigtige psykolog
  • Vi tager dig alvorligt, og synes alle kan få gavn af terapi uanset tematikkerne
psykolog københavn

Få redskaber til at håndtere livets udfordringer

I vores psykologpraksis i Lyngby tilbyder vi både udredning og behandling i form af terapi. Vi giver vi dig ikke blot en tryg og fortrolig samtalepartner, men også de redskaber, der er nødvendige for at håndtere livets udfordringer. Vi arbejder sammen med dig for at identificere årsagerne til dine mentale udfordringer og udvikler skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov. Vores tilgang er baseret på evidensbaserede metoder og terapiformer, der er kendt for at give varige resultater.

Læs mere om os lige her 

Erfarne psykologer nær Ordrup – Skab forandring og trivsel

Når du leder efter en psykolog nær Ordrup, er det afgørende at vælge en, der har erfaring og ekspertise inden for området. Hos Mentaltoverskud.dk har vores psykologer omfattende erfaring og specialisering inden for en bred vifte af problemstillinger. Vi har hjulpet mange mennesker med at skabe forandring og trivsel i deres liv. Vi er her for at støtte dig på din vej mod et bedre mentalt helbred og øget livskvalitet.

social angst redskaber håndtering psykolog terapi
PTSD

Psykologiske online tests

Klik her og tag en online angst test gratis og anonym

Klik her og tag en online depressionstest gratis og anonymt

Klik her og tag en online ADHD test gratis og anonymt

Fordele ved at gå til psykolog nær sin bopæl

Som en fordel ved at gå til psykolog i Lyngby er den tætte afstand til Ordrup . Lyngby er hjemsted for Mentalt Overskud, hvor vi har en etableret klinik med erfarne psykologer og et trygt og roligt miljø. Ved at gå til psykolog i Lyngby får du adgang til vores ekspertise og omfattende erfaring, samtidig med at du kan ordne ærinder eller koble af og få et åndehul i Lyngbys dejlige kvartér tæt på Magasin, Lyngby Storcenter og Lyngby Station.

Transporttiden mellem Ordrup og Lyngby er kun omkring 10 min. både med tog og bil, hvilket gør det let og bekvemt at komme til vores klinik.

Mød psykologerne

Vi er 7 psykologer, som specialiserer os i at matche dig med den bedste psykolog, så du får den rigtige hjælp.

Søger du en god psykolog til individuel terapi, parterapi eller psykiatrisk udredning til unge og voksne, er du kommet til det rette sted.

Forskning viser, at psykolog behandling er mest effektiv, når den er skræddersyet til dig. Derfor har psykologerne hos os forskellig metode, speciale og erfaring.

Søger du effektiv psykologhjælp til udredning af ADHD eller terapi og  behandling af angst, depression, stress, ensomhed eller andre udfordringer, som påvirker din mentale sundhed, kan du få hjælp af vores autoriserede psykologer.

Vi anvender evidensbaserede, psykologiske metoder med  dokumenteret effekt baseret på videnskabelig forskning.

Find indre balance og trivsel med psykologhjælp nær Ordrup

Sammenfattende er vores psykologhjælp i Lyngby et perfekt valg til dig, hviis du bor i Ordrup. Vi designer alle forløb individuelt til at hjælpe dig med at finde indre balance og trivsel. Vores erfarne psykologer er dedikerede til at give dig kvalificeret hjælp og de redskaber, du har brug for til at håndtere livets udfordringer. Uanset om du bor i Ordrup eller i nærheden, er vi her for at støtte dig på din rejse mod et bedre mentalt helbred og øget livskvalitet.

Så kontakt os i dag via telefon, mail, kontaktformular eller book en tid til en psykolog samtale direkte her på siden.

psykolog uden ventetid

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.