Psykolog lyngby

Psykolog nær Gentofte

Få en god start i terapi hos en psykolog tæt på din bopæl

Bor du i Gentofte og har du brug for en psykolog? Få 10 min. gratis og uforpligtende telefonsamtale om et forløb hos Mentalt Overskud. Vi har stor erfaring med terapi med voksne, unge og børn, og her finder du færdiguddannede, professionelle psykologer, med hjertet på det rette sted.

Hos os er kvalitet det mest centrale, og kemi mellem dig og din psykolog betyder rigtig meget. Det er de principper vores praksis bygger på, og som den eneste psykologpraksis i Danmark tilbyder vi personligt match mellem dig og den psykolog, som passer til dig. 

Psykologerne hos os er alle håndplukkede af indehaver og psykolog Julie. Vi giver os tid til de personer, der er tilknyttet os. Vi svarer altid tilbage på telefon, mails og SMS’er, og holder styr på de små detaljer.

Vi har evidensbaserede metoder som har hurtig effekt på de problemstillinger vi behandler hos os.

Hos os kan du forvente:

  • Vi svarer når du henvender dig
  • Fuld fortrolighed og tavshedspligt
  • Vi benytter de bedste mest effektive terapeutiske metoder
  • Vi holder aftaler og planer vi laver med dig
  • Vi tager medansvar for din psykiske trivsel før under og efter dit forløb

Har du brug for et overblik over hvad det koster, hvor langt et forløb skal være mv., er du velkommen til at kontakte os direkte her på siden.

Gaming afhængighed

Kvaliteten af terapi

Vi har meget fokus på, at kvalitetssikre vores terapi. Det hører med til den etik vi psykologer har pligt til at opretholde. Vi går i supervision, tager kurser og videreuddanner os hele livet, så vi kan følge med den nyeste viden omkring psykoterapi, og du kan være sikker på kvaliteten af vores behandling. Du vil kunne finde en psykoterapeut, som tager en lavere pris end os. Vi har de priser vi har for at sikre kvalitet, tilgængelighed, ledige tider når du har tid og hurtigt svar tilbage samt god behandling hele forløbet igennem. Derfor kan du være sikker på at være i gode hænder hos os. Din mentale trivsel betyder mest, og det vil  du kunne mærke i kontakten til vores psykologer.

psykolog Holte

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psycolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Pshykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog Vedbæk

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Mentalt overskud

Adresse

Åbningstider

psykolog Holte
Sygesikring Danmark
psykologer i danmark
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂