Psykolog lyngby

Psykolog tæt på Virum

Når tiden er for kostbar

Transport er noget der skal overstås for mange mennesker. Vi ved at det at opstarte i terapi kan være en stor beslutning, så det skal være lettilgængeligt – det er oplagt at vælge en psykolog, som kan hjælpe i lokalområdet. En kort cykeltur i den grønne natur, og du er fremme.

Når du ikke vil gå glip af glæden

Når vi mennesker oplever modgang og mistrivsel hos os selv eller vores nærmeste, mister vi noget af vores livskvalitet. Den tid er kostbar, og det kan tage lang tid, at få det bedre selv. Derfor anbefaler vi en god psykolog, som du kan få tid hos, som tager medansvar for, at du kan få dit mentale overskud igen. Vi har psykologer med forskellig erfaring og viden, som kan hjælpe med behandling af mangeartede psykiske problemstillinger og tilpasse metoden til dig.

 

psykolog Holte
psykolog Virum

Værdi for pengene

Vi vil gerne levere den bedst mulige terapi, og langt de fleste henvendelser vi får, er anbefalinger. Fagpersoner som læger, psykiatere og andre psykologer kender os, og de henviser til os. De ved at vi tager hånd om de personer, som søger hjælpen hos os. Tidligere klienter henviser ofte venner og familiemedlemmer til os. Vi tager imod dem, og de er i gode hænder.

Vi er tydelige og sikre i vores faglighed, og det er netop hvad der skal til, for at du kan slappe af og trygt tage imod hjælpen. Vi tager ansvaret for samtalen, du skal blot møde op.

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psycolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Pshykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog Vedbæk

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Mentalt overskud

Adresse

Åbningstider

psykolog Holte
Sygesikring Danmark
psykologer i danmark
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂