Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

kontakt@mentaltoverskud.dk

Psykolog Herlev

Søger du en autoriseret psykolog?

Find en god psykolog, som du har kemi med tæt på din bopæl. Vores psykolog Karina kan tilbyde tider i Herlev og i Lyngby alt efter hvad der passer dig bedst. Vi tilbyder en uforpligtende telefonsamtale med henblik på at afdække dine behov. På baggrund af denne vurdering hjælper vi dig med en plan – uanset om den plan indebærer et terapiforløb hos os, rådgivning, coaching eller andet. Du skal have den rette hjælp, og det er vi mest fokuserede på.

add udredning børn

Vi tilbyder:

  • Evidensbaseret terapi og metoder der virker
  • Stabilitet og psykologer der holder aftalerne, og er til at få fat på
  • Åbne og tydelige psykologer med ekspertise
  • Hurtig tid og hjælp til match mellem dig og den rigtige psykolog
  • Vi tager dig alvorligt, og synes alle kan få gavn af terapi uanset tematikkerne
Psykolog Herlev

Verdens rareste psykologpraksis

Vi hviler i os selv uden at hvile på laurbærene rent fagligt. Fordi vi er grundige og ansvarlige med at videreuddanne os og kun anvender velfunderede psykoterapeutiske metoder, vil du møde nogle tydelige og kompetente psykologer hos os. Det kræver erfaring, mod og faglig tyngde at sige hvad vi kan og ikke kan, så derfor siger vi til, hvis du er bedre hjulpet i et andet regi. Du kan altid ringe til os eller blive ringet op, så kan vi tage en snak om din situation, og give dig rådgivning og foreslå en tilgang. Vi har tilsammen over 50 års erfaring med terapeutiske problemstillinger, så der er gode chancer for, at vi har den psykolog, der lige nøjagtig passer til dig.

Læs mere om os lige her 

Psykolog Herlev - vi er de rigtige for dig

At søge hjælp fra en psykolog kan være en effektiv måde at forbedre din mentale trivsel. Tæt på Herlev finder du vores psykologpraksis lige ved motorvejsafkørslen. Vi tilbyder psykologbehandling af angst, depression, stress og mange andre typer mentale udfordringer. En psykolog tæt på Herlev kan hjælpe med at give dig redskaber til at håndtere hverdagen og give større livskvalitet. Gennem terapi kan du lære at udtrykke dine følelser og behov, så du kan skabe en tilværelse, som du drømmer om. En psykolog kan hjælpe med at identificere og tackle underliggende problemer, som kan være skyld i at din mentale sundhed halter. Terapi kan også lære en at opbygge mere selvværd og tro på, at du kan klare livets udfordringer på den måde du ønsker. En psykolog kan være en vigtig støtte for at skabe et sundt og tilfredsstillende liv.

social angst redskaber håndtering psykolog terapi
Psykolog Lyngby, Særligt sensitiv

Psykologiske online tests

Klik her og tag en online angst test gratis og anonym

Klik her og tag en online depressionstest gratis og anonymt

Klik her og tag en online ADHD test gratis og anonymt

Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Mød psykologerne

Velkommen til Mentalt Overskud psykolog praksis i Lyngby. Vi er 7 psykologer, som specialiserer os i at matche dig med den bedste psykolog, så du får den rigtige hjælp.

Søger du en god psykolog til individuel terapi, parterapi eller psykiatrisk udredning til børn, unge og voksne, er du kommet til det rette sted.

Forskning viser, at psykolog behandling er mest effektiv, når den er skræddersyet til dig. Derfor har psykologerne hos os forskellig metode, speciale og erfaring.

Søger du effektiv psykologhjælp til udredning af ADHD, autisme eller terapi og  behandling af angst, depression, stress, ensomhed eller andre udfordringer, som påvirker din mentale sundhed, kan du få hjælp af vores autoriserede psykologer.

Vi anvender evidensbaserede, psykologiske metoder med  dokumenteret effekt baseret på videnskabelig forskning.

add udredning børn

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

add udredning børn
Sygeforsikring Danmark
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂