psykolog PTSD

Psykolog Herlev

Søger du en autoriseret psykolog?

Find en god psykolog, som du har kemi med tæt på din bopæl. Vores psykolog Karina kan tilbyde tider i Herlev og i Lyngby alt efter hvad der passer dig bedst. Vi tilbyder en uforpligtende telefonsamtale med henblik på at afdække dine behov. På baggrund af denne vurdering hjælper vi dig med en plan – uanset om den plan indebærer et terapiforløb hos os, rådgivning, coaching eller andet. Du skal have den rette hjælp, og det er vi mest fokuserede på.

Psykolog

Vi tilbyder:

  • Evidensbaseret terapi og metoder der virker
  • Stabilitet og psykologer der holder aftalerne, og er til at få fat på
  • Åbne og tydelige psykologer med ekspertise
  • Hurtig tid og hjælp til match mellem dig og den rigtige psykolog
  • Vi tager dig alvorligt, og synes alle kan få gavn af terapi uanset tematikkerne
Psykolog

Verdens rareste psykologpraksis

Vi hviler i os selv uden at hvile på laurbærene rent fagligt. Fordi vi er grundige og ansvarlige med at videreuddanne os og kun anvender velfunderede psykoterapeutiske metoder, vil du møde nogle tydelige og kompetente psykologer hos os. Det kræver erfaring, mod og faglig tyngde at sige hvad vi kan og ikke kan, så derfor siger vi til, hvis du er bedre hjulpet i et andet regi. Du kan altid ringe til os eller blive ringet op, så kan vi tage en snak om din situation, og give dig rådgivning og foreslå en tilgang. Vi har tilsammen over 50 års erfaring med terapeutiske problemstillinger, så der er gode chancer for, at vi har den psykolog, der lige nøjagtig passer til dig.

Læs mere om os lige her 

Psykolog Herlev - vi er de rigtige for dig

At søge hjælp fra en psykolog kan være en effektiv måde at forbedre din mentale trivsel. Tæt på Herlev finder du vores psykologpraksis lige ved motorvejsafkørslen. Vi tilbyder psykologbehandling af angst, depression, stress og mange andre typer mentale udfordringer. En psykolog tæt på Herlev kan hjælpe med at give dig redskaber til at håndtere hverdagen og give større livskvalitet. Gennem terapi kan du lære at udtrykke dine følelser og behov, så du kan skabe en tilværelse, som du drømmer om. En psykolog kan hjælpe med at identificere og tackle underliggende problemer, som kan være skyld i at din mentale sundhed halter. Terapi kan også lære en at opbygge mere selvværd og tro på, at du kan klare livets udfordringer på den måde du ønsker. En psykolog kan være en vigtig støtte for at skabe et sundt og tilfredsstillende liv.

psykolog
Psykolog Lyngby

Psykologiske online tests

Klik her og tag en online angst test gratis og anonym

Klik her og tag en online depressionstest gratis og anonymt

Klik her og tag en online ADHD test gratis og anonymt

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psykolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog ADD

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Psykolog
Psykolog
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂