4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Hvorfor er man en perfektionist?

Vi lever i en verden med sociale medier, instagram, Youtube, TikTok som konstant giver os input til hvordan de rige, kloge, sjove, smukke, geniale menneskers liv ser ud. Det betyder, at vi kommer til at sammenligne os selv med nogle standarder, der ikke viser det hele liv. Vi ved godt popstjernen har problemer, bruger filter på fotos, får plastikoperationer mv., men vi ser kun facaden, og det gør det svært at holde fast i en nuanceret forståelse for, at alle mennesker har issues og går gennem svære perioder.

Det er faktisk muligt. Du behøver ikke have et pletfrit hjem, den perfekte garderobe, den perfekte familie, det perfekte liv, for at være lykkelig. Det gælder om at finde svarene inde i sit sind. Hvorfor har du det behov? Hvad hjælper det dig med? Hvis du hele tiden har ambitioner om at være perfekt, så siger du desværre lidt indirekte til dig selv, at du ikke er det nu. Du har måske også en indre kritisk stemme, som slår dig oveni hovedet, hver gang du ikke lever op til dine krav. Det kan også være du er vokset op i en familie, hvor der har været et for stort fokus på ydre præstationer, fremfor indre kvaliteter. Kæmper du med perfektionisme, er der hjælp at hente, og det er muligt at leve på en anden måde.

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

add udredning børn