Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

kontakt@mentaltoverskud.dk

Psykolog tæt på Brede

Leder du efter en god psykolog i nærområdet, er du kommet til det rette sted

Vi er flere psykologer hos os som står klar til at hjælpe dig med de udfordringer du oplever lige nu i tilværelsen.

Det er en god idé, at finde en psykolog i Brede, da det har betydning for forudsætningerne for at fastholde et terapiforløb. Vi mener terapi skal være tilgængelig, og derfor har vi kort eller ingen ventetid.

Vi har en psykolog som passer til dine udfordringer, og skal du have vejledning i forhold til hvad der kunne være godt, så står vi klar til en uforpligtende snak i telefonen.

add udredning børn
midvejskrise kvartlivskrise krise akut psykolog

Fagligheden og holdbarheden hænger sammen

For vores psykologer er faglighed en alvorlig sag. Vi holder os opdaterede på den nyeste viden og anvender alene evidensbaseret psykoterapi. Det betyder at vi kun laver terapi der virker. Kan man tale om at terapi er langtidsholdbar? JA det mener vi bestemt. Den selvindsigt du får i psykologsamtalerne tager du med dig hele livet. Der er kun en person vi kan garantere du altid vil være i selskab med hele livet er dig selv – og det alene er et godt argument for at starte i terapi, og lære dig selv bedre at kende. Udover indsigt i din psyke, tanker, følelser og liv vil terapi også give dig bedre forudsætninger for at håndtere de udfordringer livet bringer. Du bliver mere bevidst og robust, når du får overblik og strategier, Fra at føle dig handlingslammet eller magtesløs finder du ud af at selvom du ikke kan ændre svære livsvilkår, kan du stadig lære at forholde dig anderledes til dem. Det er en rigtig stor lettelse for mange.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

add udredning børn
Sygeforsikring Danmark
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂