psykolog PTSD

Psykolog tæt på Brede

Leder du efter en god psykolog i nærområdet, er du kommet til det rette sted

Vi er flere psykologer hos os som står klar til at hjælpe dig med de udfordringer du oplever lige nu i tilværelsen.

Det er en god idé, at finde en psykolog tæt på din bopæl, da det har betydning for forudsætningerne for at fastholde et terapiforløb. Vi mener terapi skal være tilgængelig, og derfor har vi kort eller ingen ventetid.

Vi har en psykolog som passer til dine udfordringer, og skal du have vejledning i forhold til hvad der kunne være godt, så står vi klar til en uforpligtende snak i telefonen.

Psykolog
tics

Fagligheden og holdbarheden hænger sammen

For vores psykologer er faglighed en alvorlig sag. Vi holder os opdaterede på den nyeste viden og anvender alene evidensbaseret psykoterapi. Det betyder at vi kun laver terapi der virker. Kan man tale om at terapi er langtidsholdbar? JA det mener vi bestemt. Den selvindsigt du får i psykologsamtalerne tager du med dig hele livet. Der er kun en person vi kan garantere du altid vil være i selskab med hele livet er dig selv – og det alene er et godt argument for at starte i terapi, og lære dig selv bedre at kende. Udover indsigt i din psyke, tanker, følelser og liv vil terapi også give dig bedre forudsætninger for at håndtere de udfordringer livet bringer. Du bliver mere bevidst og robust, når du får overblik og strategier, Fra at føle dig handlingslammet eller magtesløs finder du ud af at selvom du ikke kan ændre svære livsvilkår, kan du stadig lære at forholde dig anderledes til dem. Det er en rigtig stor lettelse for mange.

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psykolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog ADD

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Psykolog
Psykolog
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂