4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Hvordan får jeg den rette hjælp?

Ingen af os forbereder os på at få det svært psykisk. Vi lærer tidligt, at hvis vi slår os på knæet, brækker en arm eller får fysiske symptomer som feber, opkast eller lignende, så skal vi kontakte sygehusvæsenet, lægen eller hospitalet. Men de færreste ved hvordan de skal forholde sig, hvis de får det skidt psykisk. Det betyder at mange ikke ved hvor de skal henvende sig, til hvem eller hvad der kan hjælpe dem.

 

Er jeg ved at blive skør?

Nej det er du nok ikke – det er normalt at føle sig “ude af den”, og der er hjælp at hente, du skal bare vide hvor du skal henvende dig. Så her kommer en guide til dig, så du kan vælge en af de muligheder jeg lister op som første skridt på vejen til et godt mentalt helbred
 

Hvordan får jeg psykisk hjælp? Se guiden her:

  1. Tal med en person, du tror vil tage godt imod dig og lytte – fortæl hvordan du har det, også selvom det er svært, og du ikke helt ved det. Mange tror man får det værre af at tale om tingene – det er helt omvendt
  2. Bestil en tid til samtale hos din læge. Mange mennesker ved ikke, at de kan tale med lægen om mental trivsel. Lægen kan blandt andet rådgive dig, foreslå behandling og screene for fx angst og depression
  3. Bestil en tid hos en psykolog. Mange mennesker ved ikke, at de ikke skal have det fulde overblik over problemerne før de går i samtaleterapi. Faktisk kan det være en fordel at komme “uforberedt” i terapi, for så er man mere åben overfor mulige grunde, som man sammen med psykologen kan finde frem til.
  4. Ring til en anonym telefonlinje. Der findes mange telefonlinjer, som du kan kontakte til en start. En af dem er Sind, som du kan kontakte anonymt.
  5. Få 10 min. gratis afklarende samtale. Du er velkommen til at ringe til psykolog Julie på tlf.6010080, eller udfyld kontaktformularen herunder og bliv kontaktet indenfor kort tid.

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked her.  Vi vender altid tilbage til dig, oftest samme dag.

add udredning børn