4.0

psykolog five star trustpilot 5

Psykolog ledige stillinger

Her kan du se aktuelle ledige stillinger hos os. Vi er en psykolog praksis med færdiguddannede Cand. Psych. psykologer, så hvis du leder efter en mulighed for at arbejde i en privat psykologpraksis, er du velkommen til at søge en stilling eller sende en uopfordret ansøgning.

Psykolog søges - ledigt job

Psykolog med ekspertise i psykiatrisk udredning og terapi til børn og unge

Er du psykolog eller specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri eller en psykolog med kompetencer inden for udredning og terapi til børn i alderen 10-18 år? Så er du kommet til det rette sted! Hos Mentalt Overskud i Lyngby søger vi en selvstændig psykolog med eget CVR-nummer til vores voksende praksis.

Om os

Vores psykologpraksis er i kraftig vækst, og vi ønsker at tiltrække de bedste psykologer. Vi er en mangfoldig gruppe af 7 psykologer, hver med vores unikke metoder, erfaringer, kompetencer, antal år i faget og personligheder. Denne forskellighed betragter vi som en styrke, der beriger vores samarbejde og sikrer, at vores klienter får den bedste mulige psykologiske hjælp, der passer til deres individuelle udfordringer og ønsker.

Jobbet

Vi søger en psykologkonsulent, der brænder for at arbejde med børn og unge ca. i alderen 10-18 år og har stærke kompetencer inden for:

– Terapi, individuel terapi og gerne familieterapi.

– Psykiatrisk udredning af ADHD, ADD, angst, depression, autisme, personlighedsforstyrrelser, skizofreni og meget mere.

– Erfaring inden for familieterapi vil være en ekstra bonus.

– Autorisation er en forudsætning, da flertallet af vores klienter har sundhedsforsikringer og/eller er medlem af Sygeforsikring Danmark.

Hvad vi tilbyder

Vi tror på, at du er bedst, når dit liv hænger sammen, og du får lov til at bruge din faglighed, som du tror på og kan stå inde for. Derfor kan vi tilbyde dig:

– Metodefrihed, så længe du vælger en evidensbaseret metode, og sikrer din kontinuerlige udvikling igennem uddannelse, kurser og supervision

– Frihed til at vælge dage/tidspunkter, du vil arbejde

– Frihed til at holde fridage og ferier som du har behov for

– Fuld møbleret lokale, kaffe/te, internet, rengøring og adgang til mødelokale

– Frihed til at vælge opgaver til og fra ud fra din interesse

– Beliggenhed 10 min. fra Lyngby Station og centrum

– Mulighed for supervision ved erfarne kollegaer

– Opgaver indenfor udredning, terapi, undervisning og supervision

– Favorable vilkår hvor du er bedre stillet end ved netværksaftaler

Ansøgningsfrist

Vi afholder løbende samtaler, og ansøgningsfristen er senest d. 1/9-2023

Hvordan du ansøger

Hvis du brænder for at gøre en meningsfuld forskel som psykolog og er autoriseret, så tøv ikke med at sende dit CV og ansøgning til psykolog og indehaver: Julie Aasbjerg Andersen på e-mailadressen kontakt@mentaltoverskud.dk. OBS – ansøgninger fra andre faggrupper vil ikke blive taget i betragtning, da vi skal bruge en færdiguddannet Cand. Psych.

Vær med til at skabe positive forandringer og bidrage til vores dynamiske psykologpraksis i Lyngby! Vi ser frem til at høre fra dig!

Psykolog praksissens fredfyldte lokaler

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail:

kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.