psykolog PTSD

Online terapi

Effektiv online terapi - nemt og hurtigt

Vi anbefaler onlineterapi til dig som har behov for psykologhjælp, men af forskellige årsager har behov for at hjælpen kommer til dig. Det kan være du bor langt væk, eller at du blot er mest komfortabel med at være i hjemmets trygge rammer, når du skal åbne dig, og fortælle om dine udfordringer. Vi har en gratis, krypteret løsning med en APP, som vi har erfaring med fungerer rigtig godt. Hos Mentalt Overskud tilbyder vi online terapi, der foregår via en krypteret videoløsning. Det er også muligt at kombinere face2face terapi og onlineterapi afhængig af dagsformen, og dine andre forpligtelser i hverdagen. Nogle vælger denne løsning, som det første møde. Andre foretrækker et fysisk møde, som det første.

Undersøg om du har nogle symptomer på depression, stress, angst eller ADHD.

Angst behandling

Tryg terapeutisk samtale hjemmefra

Vi har alle vænnet os til at tale sammen online i forbindelse med corona nedlukningen. Det kan være du bor i udlandet, eller du bor langt væk fra Lyngby, hvor psykologpraksissen er, men at du stadig gerne vil have friheden til at vælge hvilken psykolog du vil opstarte samtaleforløb hos.

Det kan være du føler det er mere trygt med onlinesamtaler, hvis du har svært ved at komme ud af hjemmet grundet fysiske eller psykiske udfordringer. Pårørende til personer med fysiske eller psykiske sygdomme kan også have gavn af onlineterapi, hvis de ikke kan forlade deres nærmeste, for at gå i terapi udenfor hjemmet.

Vi ved at mange stadig har en vis skepsis, når det kommer til onlinesamtaler, men vi har faktisk god erfaring med online terapi, og vi har fået positiv feedback fra de personer, som har været i onlineforløb hos os. Naturligvis er det en anden kontakt at mødes i virkeligheden fremfor online, men det kan også være en fordel, at tale sammen i sit eget hjem, og kan give en tryghed og en ro til samtalen. Mange synes det er rart, at man blot skal lægge på, og så er man hjemme.

Online samtaler er meget nemt og enkelt at gå i gang med, det er blot at installere en gratis APP, hvor vi kan tale sammen via en krypteret forbindelse. Vi ringer dig op på tidspunktet for vores samtale. Vi bruger som udgangspunkt APP’en Signal.org, fordi den er krypteret og sikker at bruge samtidig med den er brugervenligt. Det er også muligt at afholde samtaler via Microsoft Teams.

Kontakt os i dag og hør mulighederne for et onlineforløb