4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Supervision

Søger du en supervisor, kan flere af psykologerne i Mentalt Overskud hjælpe. Vi har fagligheden til at supervisere både andre psykologer, tværfagligt personale eller andre faggrupper.

Vi har erfaring indenfor supervision i psykiatrien, socialpsykiatrien, kriminalforsorgen samt det private erhvervsliv.

Vores psykologer har forskellige metodiske tilgange: kognitiv, mentaliseringsbaseret, psykodynamisk mfl., så vi har rig mulighed for at klare mangeartede supervisionsopgaver.

Plads til de svære og "forbudte" følelser

Vi sørger for rummet er trygt, og at man gerne må sige alt højt, også give udtryk for svære og komplekse følelser af magtesløshed, udmattelse og frustration. Vi ved alle fagpersoner, der arbejder med mennesker bliver påvirkede af at bruge sig selv som redskab. Der er behov for et trygt og fortroligt rum, hvor man kan blive afgiftet og tale om hvad der er svært – såvel som det der lykkes!

Det skal være den rigtige supervisor til opgaven

Når vi siger ja til en supervisionsopgave, har vi grundigt overvejet om vi har det rette kvalifikationer til opgaven, ellers vil vi hellere anbefale andre psykologer til opgaven. De personer der skal modtage supervision, skal have de bedste betingelser for dette, for at sikre deres faglige udvikling, og medvirke til at kvaliteten af deres arbejde højnes.

Kontakt os i dag og vi kan drøfte dit behov for supervision og hvad vi kan tilbyde. 

supervision undervisning

Supervision skal være en tryg og god oplevelse

Når man vælger at få supervision hos en af psykologerne i Mentalt Overskud, er det centralt, at rammerne er veldefinerede og trygge. Vi holder tavshedspligten overfor de personer eller grupper vi superviserer. Faglighed er vigtig, men det skal ikke blive for flyvsk og akademisk. Det skal være menneskeligt og rummeligt.

Gratis psykolog samtale

Ring eller skriv en mail til os, hvis du ønsker hjælp til at vælge den bedste psykolog til dig, eller få svar på spørgsmål om terapi eller udredning hos os.

Psykolog angst

Julie Aasbjerg Andersen

Autoriseret Cand. Psych. og indehaver af Mentalt Overskud

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail:

kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.