4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Tilskud til psykolog - vi tager ikke imod henvisninger fra lægen

Vores psykologer har ikke ydernummer eller overenskomst med den offentlige sygesikring, og du kan derfor ikke bruge din henvisning hos os. Dette gælder både lægehenvisning til terapi og til udredning. Find en psykolog med henvisning her: Psykologeridanmark.dk

Der er flere måder du kan gribe det an, hvis du overvejer at starte til psykolog, og vil vide hvordan du får tilskud til terapi. Her kommer en guide med muligheder du kan undersøge inden du tager kontakt, eller efter du har fået din første tid.

Her på siden kan du også læse om vores psykologer, behandlingsområder samt få viden om psykiske udfordringer.

Guide: Tilskud til psykologbehandling

  • Lægehenvisning – der kan være meget lang ventetid hos psykologer med ydernummer, der tager imod henvisninger. Du kan ikke bruge henvisning hos os, men vi har kort ventetid, aftentider og i weekenden
  • Sygeforsikring Danmark giver op til 300,- pr. samtale i refusion. Oplys dit CPR nummer til psykologen ved booking af samtale, og spørg til mulighederne for refusion. Bemærk udredning ikke dækkes pt.
  • Sundhedsforsikring kan bruges hos vores autoriserede psykologer. 
test for ADD psykolog udredning terapi
generaliseret angst behandling

Ofte stillede spørgsmål om psykologhjælp

Psykolog tilskud

Psykologer har forskellige priser, men som med så meget andet, kan pris og kvalitet hænge sammen. Hos os har vi fokus på at opdatere os på den nyeste viden og kvalitetssikrer kontinuerligt vores arbejde igennem supervision og sparring med hinanden. Vi har valgt at tilbyde forskellige psykoterapeutiske metoder, og har alle forskellig erfaring, så vi har psykologer til de fleste udfordringer og problemstillinger. Vi tror ikke på “one size fits all”, og det bakker forskning op om: det er relationen mellem klient og psykolog, som er mest centralt for at terapi er effektiv. Derfor er det også muligt hos os at skifte psykolog.

sygeforsikring danmark tilskud

Om Mentalt Overskud Psykolog Praksis

Hos os får du professionel og kompetent psykologhjælp. Vi hjælper dig med at finde den rette psykolog, som du har kemi med. I samtaleterapien arbejder vi sammen om at finde ud af hvad der skal til for at du opnår bedre mental sundhed. Hos en psykolog handler det om at få konkrete redskaber til at håndtere udfordringer, livsvilkår og svære følelser som angst, stress eller sorg, men også at øge dit bevidsthedsniveau. Du ved sikkert godt, hvad du synes er svært, men alligevel kan det føles umuligt at ændre. Du har tænkt på dine problemer i lang tid, og har gjort forsøg på at ændre tanker, handlinger og vaner uden tilstrækkelig eller kun kortvarig effekt. Igennem terapien med en god psykolog, der skræddersyr dit forløb med dig, kan du opnå bedre forståelse af de dybereliggende årsager til dine udfordringer og opnå bedre livskvalitet og større glæde i hverdagen.

Vi er alle universitetsuddannede psykologer og har mange års erfaring indenfor det terapeutiske felt. Vi har valgt at etablere en professionel psykologpraksis, hvor vi løser vanskelige og komplekse problemstillinger.

Vores psykologafdeling i Lyngby dækker et stort geografisk område fra København til Hillerød. Vi har klienter i hele verden via krypteret og sikker online psykolog løsning.

Det skal være nemt, fortroligt og bekvemt at få professionel og tilpasset psykologisk hjælp. Vi tilbyder både kortvarig og længerevarende psykologisk behandling og flere psykoterapeutiske metoder som fx metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi, narrativ systemisk terapi, mentaliseringsbaseret terapi og andre effektive psykologiske metoder.

Vi har flere psykologer, der er specialister indenfor områder som angst, ADHD, depression, traumer, parterapi, psykiatri, udredning, OCD, PTSD, personligheds forstyrrelse mm. Vi tilbyder individuel terapi, pårørende samtaler, parterapi mv., og du kan vælge om du ønsker en mandlig psykolog, eller en kvindelig psykolog alt efter om du har en præference i den forbindelse.

Vi psykologer forpligter os til at hjælpe dig med at få bedre overblik, få motivation, få mere energi, større indsigt og forudsætning for at indgå i for sunde forhold til andre og fremme personlig udvikling.

Hos os får du specialiseret og professionel psykoterapi, som er baseret på tillid, engagement og effektivitet. Terapien virker, fordi vi tilpasser den til dig. Vi mener at den bedste psykolog, er den psykolog som ved noget om de udfordringer du har og den psykolog du har kemi med, og føler du kan tale godt med.