Psykolog lyngby

Information om psykologhjælp

Der er flere måder du kan gribe det an, hvis du overvejer at starte til psykolog. Her kommer en guide med muligheder du kan undersøge inden du tager kontakt, eller efter du har fået din første tid. Her på siden kan du også læse om vores psykologer, behandlingsområder samt få viden om psykiske udfordringer.

Guide til psykologhjælp

  1. Du kan tale med din læge om behovet for samtaler. Lægen kan ud fra nogle spørgsmål vurdere, om du har ret til at få en henvisning. En henvisning er et elektronisk dokument, som lægen laver. Herefter kan du finde en psykolog som har ydernummer, og bestille en tid. Ydernummerpsykologen kan hente henvisningen online og du får tilskud til din psykologbehandling. Desværre kan der være meget lang ventetid på psykologsamtaler hos en ydernummerpsykolog. Den er typisk mellem 3-6 måneder eller mere. Hvis du ikke kan vente på dette, er du velkommen til at kontakte os. Vi har kort ventetid, og hjælper gerne med at matche dig med den rette psykolog i praksissen.
  2. Du kan undersøge dine forsikringer og spørge om de dækker psykologsamtaler. Ofte dækker sundhedsforsikringer helt eller delvist psykologhjælp. Sundhedsforsikringerne samarbejder med psykolognetværk, og vil kunne tilbyde dig en psykolog derfra. Ofte ønsker folk at vælge en psykolog selv. Du kan spørge din sundhedsforsikring om du må vælge din egen psykolog ud fra egne behov og præferencer.
  3. Du kan få tilskud til psykologhjælp via Sygeforsikring Danmark, hvis du starter hos en autoriseret psykolog, og du opfylder bestemte kriterier for behandlingen. Det er ca. 300,- pr. gang.
Psykologhjælp

Ofte stillede spørgsmål om psykologhjælp

Psykologhjælp hos Mentalt Overskud

Vi er flere psykologer hos os, og her kan du læse om hvad vores behandlingsområder er. Hvis du er i tvivl om hvilken type psykologhjælp du har brug for, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 60100080

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

psykolog Holte