psykolog PTSD

Praktiske informationer om Mentalt Overskud

Når du beslutter dig for at besøge en af vores psykologer i klinikken, vil du få udleveret følgende oplysninger – og hvis de bliver væk, så kan du læse dem lige her:

Vi har 100% tavshedspligt

De informationer du deler med os er fortrolige, og ifølge Psykologloven er det ulovligt for os psykologer at bryde tavshedspligten. Den tager vi meget alvorligt, fordi vi mener man hos os skal kunne henvende sig i fortrolighed og have tillid til, at vi ikke deler information fra dig. I særlige situationer kan vi have brug for at dele informationer om dig, men det sker ikke uden du orienteres først. Tavshedspligten skal overholdes medmindre du er til fare for dig selv eller andre, så er vi som psykologer forpligtede til at reagere og kontakte relevante instanser. Heller ikke dette gør vi uden at orientere dig først.

Betaling for terapisessionerne

Samtalen har en varighed på 50 min. inklusive eventuel aftale af ny tid og evt.  betaling. Hos os koster en samtale 1200,-. Hvis du har sundhedsforsikring eller er medlem af Sygesikring Danmark, skal du oplyse dette hurtigst muligt gerne inden opstart, så vi kan aftale refusionsmuligheder eller takst. Da nogle af vores psykologer ikke er autoriserede, men får supervision hos autoriserede psykologer, kan der gælde andre regler for refusion, som vi skal drøfte.

Hvis du ønsker at honoraret for samtalerne helt eller delvist refunderes af 3. part, samtykker du med underskrift på dette dokument, at vi gerne må dele følgende oplysninger: Navn, CPR og samtalens tidpunkt med 3. part.

Du kan betale for samtalerne på to måder: enten via Mobile Pay umiddelbart efter samtalen, eller du kan få tilsendt en faktura, som du kan betale derhjemme enten via Mobile Pay eller bankoverførsel. Betalingen skal være foretaget senest tre dage efter din samtale hos psykologen.

Afbudspolitik

Alle kan få brug for at melde afbud, og det har vi forståelse for. Selvom vi alle kan forstå, at noget akut som fx sygdom kan opstå, er vi nødsaget til at have nogle rammer for afbud, da samtalerne udgør vores løn, og vi har udgifter uanset hvor mange samtaler vi afholder eller hvor mange der bliver aflyst.

Derfor skal du være opmærksom på at afbud givet senere end 24 timer før din aftalte tid, betyder at du stadig skal betale for samtalen. Så husk at melde afbud i god tid. Du må gerne melde afbud via SMS eller lægge besked på telefonsvareren. Ift. Corona og er du i isolation eller blot småforkølet, kan vi drøfte mulighederne for onlineterapi den pågældende dag. Ring til os, og så finder vi en god løsning.

Parkering og øvrig transport

Det er muligt at parkere udenfor bygningen, når du kommer i bil, og der findes også cykelstativer. På de små veje omkring bygningen, kan du finde parkeringspladser, hvor du må holde op til 2 timer. Husk at læse på skiltene omkring dig, da der visse steder kun er hhv. 15 og 30 min. parkering. I Lyngby er flere parkeringshuse du kan benytte, og ved Lidl supermarked, er der 1 times parkering. Husk at tjekke reglerne selv, hvor du parkere, da vi ikke kan stå til ansvar, hvis reglerne ændrer sig løbende.

Fra Lyngby station er der ca. 10 minutter på gåben. Du skal svinge hen over broen, så kommer du til en stor rød bygning. Du skal ikke gå ind ved Lyngby Ret, men gå forbi langs bygningen og hen til NORDEA.

Personfølsom data – opbevaring og anvendelse

Som psykolog har jeg pligt til at føre journal. Undervejs i samtalerne skriver jeg i en bog hvad vi taler om, dato og dit navn. Det er en lille opsummering af de emner vi berører. Bogen opbevares i et brandsikret pengeskab. Dine informationer gemmes i max 5 år, før de slettes. Alt sammen i overensstemmelse med Psykologloven.

Kontakt

Får du brug for at kontakte os, kan det gøres via mail, telefon, sms eller vores online booking system på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du ikke sender personfølsomme data via din egen mail, da vi ikke kan sikre den er fortrolig, når den sendes fra en ikke-krypteret mail. Den sikreste vej er opkald eller at tale face2face.

Har du yderligere spørgsmål til os vedrørende praktiske ting eller andet, så tøv ikke med at række ud efter os, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Et stort velkommen til fra os til dig