Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

julie@mentaltoverskud.dk

Walk and talk

Terapisamtaler i naturen

I forbindelse med Coronasmitten steg i Danmark, åbnede nye muligheder sig op i forhold til hvordan vi laver terapi hos Mentalt Overskud. Flere ville gerne have onlinesamtaler, og andre ville gerne mødes, men udendørs. Det koncept er vi gået hen og blevet ret glade for, så det har vi valgt at beholde.

Lige bag praksissen ligger et grønt areal, som er oplagt til at gå tur eller sidde lidt på en bænk sammen og tale om de ting, der trykker dig. Nogen synes det er for “tæt på”, når man sidder to personer i et rum, og da kan walk and talk konceptet være et alternativ. At have noget fælles 3. som man kan kigge på, som et alternativ til at kigge hinanden i øjnene (hvilket mange kan opleve intimiderende), virker faktisk super godt. Flere oplever at de taler mere frit, og bedre kan være i deres følelser og kropslige fornemmelser, fordi de ikke på samme måde som i et terapilokale bliver observeret.

Kunne walk and talk konceptet være noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os, og tag en snak.

psykolog walk and talk

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

PPV psykolog