4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Walk and talk

Terapisamtaler i naturen

I forbindelse med Coronasmitten steg i Danmark, åbnede nye muligheder sig op i forhold til hvordan vi laver terapi hos Mentalt Overskud. Flere ville gerne have onlinesamtaler, og andre ville gerne mødes, men udendørs. Det koncept er vi gået hen og blevet ret glade for, så det har vi valgt at beholde.

Lige bag praksissen ligger et grønt areal, som er oplagt til at gå tur eller sidde lidt på en bænk sammen og tale om de ting, der trykker dig. Nogen synes det er for “tæt på”, når man sidder to personer i et rum, og da kan walk and talk konceptet være et alternativ. At have noget fælles 3. som man kan kigge på, som et alternativ til at kigge hinanden i øjnene (hvilket mange kan opleve intimiderende), virker faktisk super godt. Flere oplever at de taler mere frit, og bedre kan være i deres følelser og kropslige fornemmelser, fordi de ikke på samme måde som i et terapilokale bliver observeret.

Kunne walk and talk konceptet være noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os, og tag en snak.

forsvarsmekanismer regression forskydning modne umodne projektion benægtelse

Om Mentalt Overskud Psykolog Praksis

Hos os får du professionel og kompetent psykologhjælp. Vi hjælper dig med at finde den rette psykolog, som du har kemi med. I samtaleterapien arbejder vi sammen om at finde ud af hvad der skal til for at du opnår bedre mental sundhed. Hos en psykolog handler det om at få konkrete redskaber til at håndtere udfordringer, livsvilkår og svære følelser som angst, stress eller sorg, men også at øge dit bevidsthedsniveau. Du ved sikkert godt, hvad du synes er svært, men alligevel kan det føles umuligt at ændre. Du har tænkt på dine problemer i lang tid, og har gjort forsøg på at ændre tanker, handlinger og vaner uden tilstrækkelig eller kun kortvarig effekt. Igennem terapien med en god psykolog, der skræddersyr dit forløb med dig, kan du opnå bedre forståelse af de dybereliggende årsager til dine udfordringer og opnå bedre livskvalitet og større glæde i hverdagen.

Vi er alle universitetsuddannede psykologer og har mange års erfaring indenfor det terapeutiske felt. Vi har valgt at etablere en professionel psykologpraksis, hvor vi løser vanskelige og komplekse problemstillinger.

Vores psykologafdeling i Lyngby dækker et stort geografisk område fra København til Hillerød. Vi har klienter i hele verden via krypteret og sikker online psykolog løsning.

Det skal være nemt, fortroligt og bekvemt at få professionel og tilpasset psykologisk hjælp. Vi tilbyder både kortvarig og længerevarende psykologisk behandling og flere psykoterapeutiske metoder som fx metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi, narrativ systemisk terapi, mentaliseringsbaseret terapi og andre effektive psykologiske metoder.

Vi har flere psykologer, der er specialister indenfor områder som angst, ADHD, depression, traumer, parterapi, psykiatri, udredning, OCD, PTSD, personligheds forstyrrelse mm. Vi tilbyder individuel terapi, pårørende samtaler, parterapi mv., og du kan vælge om du ønsker en mandlig psykolog, eller en kvindelig psykolog alt efter om du har en præference i den forbindelse.

Vi psykologer forpligter os til at hjælpe dig med at få bedre overblik, få motivation, få mere energi, større indsigt og forudsætning for at indgå i for sunde forhold til andre og fremme personlig udvikling.

Hos os får du specialiseret og professionel psykoterapi, som er baseret på tillid, engagement og effektivitet. Terapien virker, fordi vi tilpasser den til dig. Vi mener at den bedste psykolog, er den psykolog som ved noget om de udfordringer du har og den psykolog du har kemi med, og føler du kan tale godt med.