Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

kontakt@mentaltoverskud.dk

Vil du gerne have hjælp til valg af psykolog?

Svar på spørgsmål og bliv matchet med den rette psykolog

Vi forstår, at beslutningen om at søge psykologisk hjælp kan være en stor og vigtig beslutning i dit liv. Hos Mentalt Overskud er vi her for at gøre denne rejse så let og effektiv som muligt for dig. Med vores 100% unikke online psykologiske spørgeskemaundersøgelse kan du nu tage det første skridt mod at forbedre dit mentale velvære.

Start din unikke rejse

Dette spørgeskema er skræddersyet til at hjælpe dig med at opdage dine personlige behov og præferencer, så vi kan matche dig med den helt rigtige psykolog. Vi tror på, at den rette forbindelse med en psykolog er afgørende for din succes, og det er vores mission at hjælpe dig med at finde den.

Social angst

Hjælp til at blive matched med den rette psykolog og få personlig anbefaling

Ved at udfylde vores unikke online undersøgelse, kan vi ud fra dine svar, give det bedste bud på dels om terapi er vejen frem for dig og dels hvem du skal tale med. Undersøgelsen kan også tages uden at du indsender dine personlige informationer. Dermed kan du bruge den som refleksionsrum for dig selv.

Hjælp til at finde den rette psykolog

supervision undervisning

Fordele ved at tage testen

  • Personlig Tilpasning: Vores spørgeskema tager højde for din unikke livssituation, udfordringer og mål. Dette gør det muligt for os at skræddersy dit behandlingsforløb.

  • Effektivitet: Ved at matche dig med den bedst egnede psykolog, sparer du tid og ressourcer. Du kan komme hurtigere i gang med at arbejde mod dit mentale velvære.

  • Tryghed: Når du føler dig forstået og i gode hænder hos din psykolog, er du mere tilbøjelig til at opleve positive resultater. Vores mål er at skabe den trygge atmosfære, du har brug for

ADHD-test

Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Velkommen til Mentalt Overskud psykolog praksis i Lyngby. Vi er 10 psykologer, som specialiserer os i at matche dig med den bedste psykolog, så du får den rigtige hjælp.

Søger du en god psykolog til individuel terapi, parterapi eller psykiatrisk udredning til unge og voksne, er du kommet til det rette sted.

Forskning viser, at psykolog behandling er mest effektiv, når den er skræddersyet til dig. Derfor har psykologerne hos os forskellig metode, speciale og erfaring.

Søger du effektiv psykologhjælp til udredning af ADHD eller terapi og  behandling af angst, depression, stress, ensomhed eller andre udfordringer, som påvirker din mentale sundhed, kan du få hjælp af vores autoriserede psykologer.

Vi anvender evidensbaserede, psykologiske metoder med  dokumenteret effekt baseret på videnskabelig forskning.

add udredning børn

Psykologhjælp uden ventetid - find din psykolog

Professionelle psykologer

8 universitetsuddannede psykologer med hver vores speciale indenfor terapi, psykologisk udredning og behandling

Gratis telefonsamtale

Få 10 min. fortrolig og uforpligtende telefonsamtale med en erfaren psykolog. Personligt match mellem dig og den rette psykolog sikrer effektiv terapi

Psykologer centralt i Lyngby

Psykolog klinik i dit lokalområde på Lyngby Hovedgade. Få minutters gang fra Lyngby Station og tæt på motorvejsafkørslen.

autisme test børn

Psykolog praksissens fredfyldte lokaler

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.