4.0

psykolog five star trustpilot 5

Mentalt Overskud støtter velgørenhed

Vi gør vores bedste for at hjælpe mennesker - både dem vi ser i vores praksis, men også dem ude i verden.
Vi har oprettet en indsaming til at støtte Copenhagen Pride, som er en frivilligdrevet menneskerettigheds-NGO, som arbejder for seksuel og kønsmæssig diversitet.

Læs mere her, og donér en skilling, hvis du kan

Hvad er egentlig Copenhagen Pride?

Kan du anbefale at vi støtter et sted?

Vi er altid på udkig efter nye projekter – store som små, som vi kan støtte. Kender du til en velgørenhedsorganisation, som du mener kunne bruge vores hjælp, så kontakt os gerne.

LGBTQIA+

Women for Women International

Mentalt Overskud støtter organisationen, som hjælper kvinder, der har overlevet krig med at genopbygge deres tilværelse.

Læs mere her:

Women for Women International

Gratis psykolog samtale

Ring eller skriv en mail til os, hvis du ønsker hjælp til at vælge den bedste psykolog til dig, eller få svar på spørgsmål om terapi eller udredning hos os.

Psykolog angst

Julie Aasbjerg Andersen

Autoriseret Cand. Psych. og indehaver af Mentalt Overskud

Mentalt sundhed og psykologhjælp

I et samfund hvor den mentale sundhed vinder stadig større fokus, stiger efterspørgslen på kvalificeret psykologhjælp. Hos Mentalt Overskud forstår vi vigtigheden af at finde den rigtige støtte, uanset om du søger generel psykologhjælp, online psykologi, eller specifik rådgivning fra en autoriseret psykolog. Vores praksis er hjemsted for et team af erfarne psykologer, der dækker et bredt spektrum af psykoterapeutiske metoder, tilgængelige både fysisk og som online psykologhjælp.

Anbefaling af den bedste psykolog

I jagten på psykologisk bistand kan det ofte virke uoverskueligt at navigere i junglen af tilbud. Spørgsmålet om at finde en god psykolog, der matcher ens individuelle behov, kan være en udfordring. Det er her, Mentalt Overskud skiller sig ud. Vores unikke tilgang sikrer, at du ikke kun finder en psykolog, men den rette specialist, der kan tilbyde præcis den hjælp, du har brug for – uanset om det er samtaleterapi, klinisk psykologi, eller psykologisk rådgivning.

Ingen eller kort ventetid på psykolog

For mange er ventetid på psykolog en kritisk faktor, og hos Mentalt Overskud er vi stolte af at kunne tilbyde psykologhjælp uden lange ventetider. Vi tror på, at hurtig adgang til terapi er essentiel for effektiv behandling. Derfor har vi etableret en praksis, hvor du hurtigt kan få psykologhjælp, hvad enten det er gennem online terapi med en psykolog eller via traditionel face-to-face terapi.

Psykolog priser

Psykolog priser og tilgængelighed kan også være afgørende for mange, når de skal vælge deres vej gennem psykologisk behandling. Hos Mentalt Overskud tilbyder vi gennemsigtige priser på psykologhjælp, både for private sessioner og for dem, der søger støtte gennem deres sundhedsforsikring. Vi er dedikerede til at tilbyde professionel rådgivning til en fair pris, så flere kan få adgang til den hjælp, de har brug for.

Psykolog og psykoterapeut

Valget mellem en psykolog og en psykoterapeut kan være forvirrende for nogle. Kort fortalt er titlen ”Psykolog” en beskyttet titel som garanterer, at du får kvalificeret behandling hos en specialist, som har gennemført psykologiuddannelsen på et universitet. Vores psykologer er psykoterapeuter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af behandlingsformer. Uanset om du søger supervision fra en psykolog, psykologisk terapi, eller rådgivning omkring klinisk vs. almindelig psykologi, har vi kompetencerne til at hjælpe.

Flere måder at få hjælp – også online terapi

Vi forstår også vigtigheden af at kunne tilbyde specialiseret hjælp. Det inkluderer alt fra online psykologi for dem, der foretrækker fleksibiliteten ved hjemmebehandling, til tilbud om udekørende psykolog for klienter, der måske ikke har mulighed for at komme til os. Vores psykologer i Lyngby Hovedgade står klar til at byde dig velkommen i vores lyse og venlige lokaler, men vi er ligeledes kun et opkald eller en online session væk.

Flere psykologer at vælge imellem

At finde den rette psykolog, der kan tilbyde både empatisk lytning og fagligt kvalificeret rådgivning, er afgørende for en vellykket terapeutisk proces. Hos Mentalt Overskud er vi forpligtede til at tilbyde denne service. Vores team af både mandlige og kvindelige psykologer bringer en mangfoldighed af erfaringer og specialiseringer til vores praksis, hvilket sikrer, at vi kan matche dig med den bedst egnede specialist.

Hele familiens psykolog praksis

Vores mission er at skabe et rum, hvor alle – børn, unge, voksne, familier og par – kan finde den hjælp, de har brug for, til at opnå mentalt overskud. Vores tilgang er baseret på individuelt tilpassede terapiformer, der spænder fra psykologisk rådgivning til dybdegående psykoterapi, alt sammen under ét tag.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller besøg vores hjemmeside for yderligere information om vores tjenester, psykolog priser, og hvordan du kan starte din rejse mod mental velvære med Mentalt Overskud

Mentalt Overskud

Psykolog Lyngby

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 80 40

Mail: kontakt@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.