4 ud af 5 stjerner på

psykolog trustpilot 5 stjerner terapi udredning børn unge og voksne

Psykologisk undersøgelse

Udredning og testning

Vores psykologer er specialiseret indenfor psykologisk udredning, testning og undersøgelser.

I vores praksis tilbyder vi følgende undersøgelser

  • ADHD og ADD udredning
  • Personlighedsforstyrrelse
  • Angst
  • Depression
  • Spiseforstyrrelse
  • Intelligenstest (IQ test)
 
autisme test børn

Privat og fortrolig udredning

Det er privat og fortroligt for alle andre end dig og os. Hverken læge eller andre instanser har adgang til vores journaler. Udredningen hos os kan give dig vished og klarhed, hvis du mistænker at du eller en af dine nærmeste har en diagnose.

Hos Mentalt Overskud får du en fortrolig, professionel psykologfaglig vurdering, og du kan være sikker på en individuelt tilpasset løsning, så du ikke betaler ekstra for undersøgelser, som du ikke har brug for.

Har jeg en diagnose?

Det er ikke muligt at diagnosticere sig selv eller en man kender. Hvis du har en mistanke om, at du har en diagnose, kan vi tage en samtale og herefter tage stilling til om det vil være relevant med udredning. Vi taler også med dig om hvad du vil bruge en eventuel psykologisk udredning til. Mange har længe søgt hjælp hos kommune, læge eller forsøgt at få hjælp i psykiatrien uden held. Det kan være meget svært at finde ud af systemet, eller hvad der skal til for at få hjælpen. I disse situationer er det befriende selv at tage initiativ til at starte udredning, og være sikker på kvalitet og fortrolighed er garanteret. 

Vi er på din side

Mange mennesker synes det er rart, at tale med en udenforstående – særligt en professionel psykolog med indgående viden om menneskers psyke og adfærd.

Når du opsøger os, skal du ikke være i tvivl om, at vi er samvittighedsfulde i forhold til at hjælpe dig med det du præsenterer os for. Det kan være psykologen vurderer, at det ikke er nødvendigt med en udredning, og så udreder vi ikke! Vi tager ikke penge for noget vi ikke mener er relevant eller hjælper – det gælder alle vores ydelser. Vi rådgiver dig hele vejen, så du føler dig tryg med en god støtte i ryggen.


Psykologhjælp til unge

Hvordan bliver jeg udredt hos en psykolog?

Når du bestiller en tid hos os, så skriver du en kort besked om dit ønske om udredning. Ved den første samtale vil vi stille spørgsmål for at lære dig bedre at kende. Det første møde kalder vi en “indledende vurdering”. Her får vi samlet informationer om dig, dit liv, din baggrund mv. Ud fra disse oplysninger, kan vi vurdere og tilrettelægge et udredningsforløb for dig. Det vil typisk bestå af samtaler, hvor psykologen stiller spørgsmål, du udfylder skemaer med spørgsmål og ønsker du en IQ test (intelligenstest), skal du lave nogle opgaver. Prisen vil variere afhængig af hvilken undersøgelse du skal have lavet, og dermed hvor mange samtaler der er behov for. Vi bruger kun den nødvendige tid på udredningen, og du kan selv være med til at beslutte om du fx vil have en mundtlig feedback, eller en mere omfattende skriftlig udtalelse.

Psykologisk test i trygge rammer

Vi udfører psykologfaglig screening både via samtaler og ved hjælp af spørgeskemaer og interviews. Vi kender alle de dygtigste psykologer og psykiatere i området, så hvis der er behov for yderligere udredning eller fx et mere specialiseret samtaletilbud eller medicinsk behandling, kan vi henvise dig videre, og sørge for du er i gode hænder. Ofte kan det være godt med et samarbejde omkring dig fx med egen læge eller psykiater.

Brug for afklaring?

Vores psykologer er knivskarpe til at vurdere dine behov, og flere af dem laver psykologiske undersøgelser og screeninger. Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dig selv eller dit familiemedlem, jeres hverdag, liv, aktiviteter, netværk mv. På baggrund af denne samtale kommer vi med en mundtlig vurdering og anbefaling i forhold til eventuelt at opstarte terapi eller at lave noget psykologiske testning/udredning.

 

 

Psykolog Hellerup

Gratis psykolog samtale

Ring eller skriv en mail til os, hvis du ønsker hjælp til at vælge den bedste psykolog til dig, eller få svar på spørgsmål om terapi eller udredning hos os.

Psykolog angst

Julie Aasbjerg Andersen

Autoriseret Cand. Psych. og indehaver af Mentalt Overskud