psykolog PTSD

Psykolog Coaching

Hos Mentalt Overskud finder du psykologer, som ikke kun arbejder med din jobrelaterede side, men også din personlighed og dine personlige erfaringer, drømme og mål. Vi tror på at du både har en jobmæssig, professionel side, men at du altid har dig selv med – din personlige side, selvom du er på job. Sommetider kan ubevidste mønstre eller uhensigtsmæssige måder at tale, tænke og reagere på, spænde ben for os selv, og det kan i de tilfælde være en idé at tale med et specialist i menneskelig psyke og adfærd: en psykolog.

 

Du er unik, og dit forløb skal tilpasses dig

Vi er stolte af her i Mentalt Overskud både at kunne tilbyde det ene og det andet. Vores psykologer kan nemlig lidt af hvert, men vigtigst de kan få kontakt – til dig. Finde ud af hvad du har brug for at arbejde med, så du får en ny indsigt og forståelse i dig selv, som vil komme dig til gavn på jobbet, såvel som i privatlivet. Man kan kalde det personlig coaching – fordi du har din person med på job 

Når du skal vælge en coach, skal du ikke nødvendigvis vælge os, men du skal vide, at “coach” ikke er en beskyttet titel – alle kan kalde sig “coach”. Vi anbefaler at du sikrer dig, at den coach du vælger, har den nødvendige uddannelse, erfaring og viden, så du er i gode hænder!

perfektionisme

Livscoach

Vi har psykologer hos os, som har specialiseret sig indenfor områder som lykkeforskning, arbejdsglæde og personlig trivsel. Vi står klar til at guide dig igennem din proces på en tryg og tydelig måde. Du får et overblik, bliver mere selvbevidst, og ofte skal der få samtaler til at skabe en ændring i dit liv.

🙂

 

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked her.  Vi vender altid tilbage til dig, oftest samme dag.

Psykolog