Psykolog lyngby

Terapi til voksne

Det vigtigste for os er, at du får den hjælp, du har brug for

Du kan sikkert mærke, at noget ikke er som det skal være i dit liv. Du trives ikke helt så godt, og overvejer om terapi kunne være en hjælp for dig, til at finde dit mentale overskud. Vores psykologer vil tage udgangspunkt i hvad du fortæller om dig selv, og I vil sammen finde frem til hvor skoen trykker. Herefter vil vi i fællesskab lægger en plan for hvad der skal være fokus på, som naturligvis også involverer dine forventninger og mål for terapien. Du vil derfor i løbet af den første par samtaler have et overblik over temaer og udfordringer vi skal arbejde med, og på hvilken måde. Typisk høres et lettelsens suk fra vores klienter – nu er der kommet hul på bylden, og de får hjælp til alt det svære.

Du skal ikke stå alene med dine udfordringer

Vi mener vi kan hjælpe dig – og vi vil også hjælpe dig videre, hvis vi mener dine udfordringer ligger udenfor vores kompetenceområde. Derfor tilbyder vi en 10-min. gratis telefonsamtale, så du får mulighed for at fortælle hvad din henvendelse drejer sig om.

Du skal ikke have det fulde overblik selv, før du søger hjælpen

Det er helt normalt, at personer henvender sig, som ikke ved, hvad deres mistrivsel skyldes. Vi har alle blinde vinkler (selv psykologer), og vi kan ikke altid analysere os frem til tingene selv. Når du taler med en ekspert udefra i et fortroligt rum, bliver det muligt at se tingene mere udefra, og der dukker som regel nye perspektiver op, som du ikke selv har tænkt på.

Går du i samtaleterapi, vil du hurtigere få det bedre

Hvis det haster med at få det bedre – hvilket det gør for de fleste personers vedkommende, så kan det betale sig at starte i terapi. Alene det at have et rum hver uge eller hver 14. dag til at drøfte sit velbefindende, kan betyde at du får sat ord på hvordan du har det, og du kommer ud med noget. Dertil får du input, strategier og redskaber til at håndtere din situation på den mest hensigtsmæssige måde. Det vil gøre dig tryg, at nu er du gået i gang med en proces, der skal hjælpe dig.

Du er meget velkommen hos os

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

psykolog Holte