4.0

psykolog five star trustpilot 5

Almenpsykologiske problemer

Undersøgelser viser, at 80% af os oplever almenpsykologiske problemer i form af mistrivsel, i høj grad på et eller andet tidspunkt i vores liv. Psykisk mistrivsel kan vise sig på mange måder, og vi har dygtige og søde psykologer hos os, som kan hjælpe dig videre og give dig livskvaliteten og dit mentale overskud igen.

Oplever du nogle af nedenstående problemer, er du kommet til det rette sted, vi kan anbefale den bedste psykolog til dig, og vi har kort ventetid.

Almenpsykologiske problemstillinger kan omhandle:

ensom ensomhed brug for psykolog psykologhjælp terapi online test

Har jeg brug for terapi?

Mange mennesker tænker sig godt om, inden de kontakter en psykolog.

Skal jeg starte i terapi?

Har jeg det “slemt nok”?

Er terapi noget for mig?

Kan en psykolog hjælpe mig?

Er psykologhjælp det rigtige for mig?

Du er mere end velkommen, og vi tager imod dig uanset hvad du henvender dig med. Ingen udfordringer er for store eller for små. Du har en betydning, og din trivsel er vigtig. Folk kontakter os med for at få hjælp i mange forskellige sammenhænge. Lige fra behov for sparring, rådgivning, selvudvikling til svære psykiatriske problemstillinger som personlighedsforstyrrelse, selvskade, psykose, depression mv.

Psykologer er eksperter i menneskelig psyke og adfærd, og vi kan bidrage med det du har behov for. Vi tilpasser terapien til dig og dine behov, så du ikke skal bruge så mange kræfter på at “knække koden” omkring hvad der generer i hverdagen.