Psykolog Praksis Mentalt Overskud

Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kongens Lyngby

+45 60100080

julie@mentaltoverskud.dk

Psykodynamisk Terapi

Udforsk dit indre for bedre mental sundhed

Psykodynamisk terapi tilbyder en unik tilgang til behandling af depression, angst, stress, relationelle problemer og kan hjælpe med at udforske de dybe lag af dine tanker og følelser. Ved at arbejde sammen med en erfaren psykolog kan du opnå en dybere forståelse af dig selv og dine interne processer. Vi tilbyder psykodynamisk terapi, der hjælper dig med at genvinde balance, løse op for blokeringer og opnå indre transformation.
ADHD kvinde

Dybdegående psykodynamisk terapi: Genvind Balance og Indre Styrke

Når det kommer til behandling af psykisk mistrivsel kan psykodynamisk terapi være en effektiv metode til at genvinde balance og indre styrke. Ved at udforske de ubevidste følelser, oplevelser og relationer kan man identificere skjulte mønstre og mekanismer, der kan bidrage til fx  depressionens opretholdelse.

Psykodynamisk terapi fokuserer på at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan udforske dine tanker og følelser uden frygt for fordømmelse. Gennem en dybdegående dialog med din psykolog kan du opnå en bedre forståelse af de underliggende årsager til din depression og arbejde hen imod at føle dig mere hel som menneske.

Hos Mentalt Overskud har vores erfarne psykologer ekspertise inden for psykodynamisk terapi og er dedikerede til at støtte dig på din vej mod bedring. Vi skræddersyr behandlingen til dine individuelle behov og skaber et trygt rum, hvor du kan udforske og arbejde gennem dine indre udfordringer.

Forståelse gennem psykodynamisk terapi:
Løs op for blokeringer og kom i dybden med de indre problematikker

En vigtig fordel ved psykodynamisk terapi er dens evne til at hjælpe med at løse op for blokeringer og nå dybere ind i dine følelsesmæssige oplevelser. Ofte kan vi være ubevidste om de dybe lag af vores sind, der påvirker vores mentale velvære. Psykodynamisk terapi giver dig mulighed for at opdage og udforske disse skjulte mønstre, der kan påvirke dit liv negativt.

Ved at dykke ned i de underliggende årsager til din depression eller andre udfordrende tilstande og udforske tidligere oplevelser og relationer kan du begynde at løsne op for blokeringer og skabe plads til sund personlig vækst.

ADHD kvinde symptomer

Læs mere her på siden:

Depression

Angst

Parterapi