Psykolog lyngby

Julie Aasbjerg Andersen

Psykolog og indehaver

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Aalborg og Københavns Universitet i 2009, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har arbejdet indenfor det private erhvervsliv som HR konsulent hos Maersk, i privat praksis, og har 10 års erfaring indenfor unge- og voksenpsykiatri. Det har givet mig en solid erfaring og forståelse for diagnoser, kriser og almenpsykologiske problemstillinger – og hvordan man håndterer dem.

Jeg har arbejdet indenfor det private erhvervsliv som HR konsulent hos Maersk, i privat praksis, og har 10 års erfaring indenfor unge- og voksenpsykiatri. Det har givet mig en solid erfaring og forståelse for diagnoser, kriser og almenpsykologiske problemstillinger – og hvordan man håndterer dem.

Terapi spænder vidt fra selvudvikling til livsforandrende – og til tider livsreddende

Stort velkommen til en helt ny side af dig selv 😉

 

psykolog Holte

Video om Mentalt Overskud

Terapi er naturligt - som at tage sin bil til service

For mig er det altafgørende at nedbryde tabuet om at gå i terapi. Hos os bliver du taget alvorligt, og vi tager godt imod dig uanset hvad du henvender dig med. Intet er for stort eller småt!

Alle psykologerne er forskellige, fordi der skal være en god psykolog der passer til dig. Få den rette psykolog til dig, hvor kemien og metoden passer dig.

Mød psykologerne

Mandlig psykolog Lyngby

Markus Jacobsen
Psykolog og konsulent

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Psykolog Lyngby

Rebekka Andersen
Psykolog og konsulent

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psycolog

Karina Munk
Psykolog i Lyngby og Herlev

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog Hellerup

Kim Meng Gladov
Psykolog supervision og uddannelse

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

 

Kim har ikke individuelle forløb, men kan bookes til supervision, uddannelse, temadage, debriefing opgaver mv. Kontakt os og hør mere

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

psykolog Holte