psykolog PTSD

Online angst test

General Anxiety Disorder-7 (GAD-7)

Global, evidensbaseret screening for angst

Info:

 • Angst testen tager 2 min
 • 7 spørgsmål
 • Anonym og gratis
 • Screening for angst
 • Besvar ud fra hvordan du har haft det de seneste 2 uger

Disclaimer:

 • Testen er kun vejledende

 • Kan ikke bruges til at diagnosticere dig selv eller andre

 • Tal med lægen eller en psykolog om dine symptomer

Guide:

 1. Besvar de syv spørgsmål ud fra hvordan du har haft det de sidste to uger

 2. Svar på alle spørgsmålene

 3. Du får et svar på angst testen med det samme

 4. Du kan tage testen så mange gange du har lyst

 5. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid til behandling af angst
Angst behandling

Online angst test med få klik

Tag en dansk online angst test. Udfyld er kort anonymt spørgeskema og få svar med det samme. Det kan være meget svært, at slippe angsten alene, da det ofte er en ond cirkel. Det er vigtigt, at få behandlet angst, da den kan forværres eller flytte sig rundt til nye sammenhænge fx kan den starte som frygt for at køre med offentlige transportmidler til også at være til stede i skolen, på jobbet eller i sociale sammenhænge. Såfremt testen viser, at du har symptomer på angst, kan du kontakte os, fordi videnskabelige undersøgelser viser, at psykologhjælp virker mod angst. Angst kan komme til udtryk på mange forskellige måder, og derfor vi forskellige former for psykologhjælp. Vi har flere forskellige psykologer, der alle har hver deres metode og særlig kompetence, og som kan hjælpe dig af med angsten.

Social angst er blevet mere udbredt

Angst kommer i mange forskellige afskygninger, varianter og sværhedsgrader. Blandt varianterne finder man agorafobi, eksamensangst, panikangst og social angst. Panikangst er den mest hyppige af de ovenstående og kan skyldes stress, belastende begivenheder eller livsomstændigheder, traumer og svære oplevelser fra fortiden. I dag udvikler flere børn og unge social angst. Angsten for at være sammen med andre mennesker og ikke at vide, hvad de tænker om dig, er kilde til tankemylder og bekymringer. Nye studier viser, at sociale medier har indflydelse på angst. Vi ved at psykoterapi effektivt kan behandle angst.

Professionelle, universitetsuddannede psykologer, som du kan stole på

Vi er alle psykologer med en kandidatgrad i psykologi, Cand. Psych fra universitetet. Vi kan hjælpe med en række problematikker som depression, angst, relationer, traumer, sorg mm. Hos bliver du godt behandlet, og terapien tilpasses dig, så du hurtigst muligt kan føle dig ovenpå igen.

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked her.  Vi vender altid tilbage til dig, oftest samme dag.

Psykolog