TERAPI

TERAPI

TERAPI TIL BØRN OG UNGE

HVORDAN SER FORLØBET UD?
En ung person i mistrivsel kan have svært ved at formulere helt præcist hvad der er galt, og forældre kan blive bekymrede for dem. Forældre kan komme i tvivl om fx hvor meget de skal presse den unge, og hvilke krav de skal stille. Hvordan skelner man “normal” teenageadfærd og mistrivsel?

Gennem samtaler med den unge, kan jeg undersøge de udfordringer, som dit barn har, samt undersøge hvilken hjælp der er behov for. I takt med at dit barn får tillid til mig, bliver det muligt at hjælpe dit barn i bedre trivsel og blive glad igen. Forældre kan inddrages ved behov altid efter aftale med den unge.

Jeg har flere års erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien med udredning og behandling med unge med alle typer vanskeligheder.

Kæmper dit barn eller ung med udfordringer, der betyder at I som familie har behov for hjælp udefra? Jeg har mere end 10 års erfaring med bosteder, terapi, supervision, netværksmøder, kommunalt samarbejde, psykiatri og alt hvad der hører med sig, når alle står sammen om at få et barn eller ung i udvikling og trivsel grundet eller på trods af psykiske vanskeligheder. Jeg står klar til at hjælpe dig med dine behov – besvare spørgsmål som fx

Kan jeg stille krav til mit barn, som har det svært?

Hvordan kommer jeg igang med et godt samarbejde med kommunen og andre instanser omkring mit barns trivsel?

Det er en svær og kompleks situation, når man som forældre skal navigere mellem mange instanser samtidig med en stor bekymring for om egne personlige ressourcer slipper op, manglende tid til andre børn i familien, et parforhold som er slidt mm. Du er velkommen til at få dit eget rum hos os til at få vendt og talt om det der fylder mest hos dig.

Jeg har en god kontakt med de unge og deres familier, selv unge som er svære at nå. Dit barn er i gode hænder hos mig, og jeg kan forsvarligt vurdere den unges vanskeligheder samt håndtere disse. Du kan altid regne med fortrolighed og tavshedpligt.

 

Hvem er vi? Hvem er vi?

Kontakt formular:
Vi gør opmærksom på at du ikke skal sende personfølsomme data over mail.