Psykolog lyngby

Særligt sensitiv

Kan du identificere dig med begrebet særligt sensitiv?

Selvom det ikke er en diagnose i  nogen af vores diagnosesystemer, så kan det alligevel være du oplever, at du nemt bliver overstimuleret, har svært ved at sortere i sanseindtryk, nemt kan føle dig udmattet og overvældet. Bruger du meget energi på at ressourceberegne hvad du kan tåle, og hvor meget du kan klare, samt hvad omgivelserne forventer af dig? Det er hårdt. Vores psykologer vil gerne hjælpe dig med en forståelse af hvorfor det er sådan for dig, og tale med dig om hvordan du kan navigere i dit liv, på en måde hvor der kommer balance. Du lærer at sætte grænser, hvor det er nødvendigt, at balancere mellem kravene der stilles til dig og samtidig sørge for tid til restitution.

Vi har et roligt lokale i vores praksis, og du er mere end velkommen til at besøge os, for at se om terapisamtaler kunne hjælpe dig.

ADHD

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

psykolog Holte