Psykologiske undersøgelser

Privat og fortrolig udredning

Vores psykologer kan hjælpe med at vejlede dig, hvis du eller et familiemedlem har behov for psykologisk udredning. Vi laver en del undersøgelser selv, og kan henvise dig til andre, hvis vi vurderer, at det er gavnligt. Det er privat og fortroligt for alle andre end dig og os. Hverken læge eller andre instanser har adgang til vores journaler.

Hvis du ikke har mulighed for eller ønske om at blive udredt i psykiatrien eller anden offentlig instans, men ønsker en fortrolig, professionel psykologfaglig vurdering af dine eller dit barns vanskeligheder, kan vi hjælpe dig.

Vi sørger for du er i gode hænder – både hos os og når du skal videre!

Vi udfører psykologfaglig screening både via samtaler og ved hjælp af spørgeskemaer og interviews. Vi kender alle de dygtigste psykologer i området, så hvis der er behov for yderligere udredning eller fx et mere specialiseret samtaletilbud, kan vi henvise dig videre, og sørge for du er i gode hænder.

Mistanke om psykiatrisk diagnose?

Vi tager gerne en drøftelse med dig om tegn på en eventuel psykiatrisk diagnose hos dig selv eller et familiemedlem. Det kan være en mistanke du eller din partner har, og I har måske brug for lidt vejledning eller en vurdering i et fortroligt regi hos os, inden I beslutter jer for fx at tale med egen læge og/eller andre instanser fx psykiatri eller kommune.

Bliv lidt mere afklaret

Vores psykologer er knivskarpe til at vurdere dine behov, og flere af dem laver psykologiske undersøgelser og screeninger. Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dig selv eller dit barn, jeres hverdag, liv, aktiviteter, netværk mv. På baggrund af denne samtale kommer psykologen med en mundtlig vurdering og anbefaling i forhold til eventuelt at opstarte terapi eller at lave noget psykologiske testning/udredning.

Vi laver kun de undersøgelser der giver mening for dine udfordringer

Når du opsøger os, skal du ikke være i tvivl om, at vi er samvittighedsfulde i forhold til kun at lave de tests og undersøgelser som kan belyse netop de problemer du beskriver.  Det kan også være psykologen vurderer, at dette ikke er nødvendigt med en udredning, og så udreder vi ikke! Vi tager ikke penge for noget vi ikke mener er relevant eller hjælper – det gælder alle vores ydelser.

Kontakt os til en fortrolig snak om jeres udfordringer

 

 

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

Scroll To Top