Psykolog lyngby

Psykologiske undersøgelser

Privat og fortrolig udredning

Vores psykologer kan hjælpe med at vejlede dig, hvis du eller et familiemedlem har behov for psykologisk udredning. Vi laver en del undersøgelser selv, og kan henvise dig til andre, hvis vi vurderer, at det er gavnligt. Det er privat og fortroligt for alle andre end dig og os. Hverken læge eller andre instanser har adgang til vores journaler.

Hvis du ikke har mulighed for eller ønske om at blive udredt i psykiatrien eller anden offentlig instans, men ønsker en fortrolig, professionel psykologfaglig vurdering af dine eller et familiemedlems vanskeligheder, kan vi hjælpe dig.

 
Psykolog udredning

Har jeg en psykiatrisk diagnose?

Vi tager gerne en drøftelse med dig om tegn på en eventuel psykiatrisk diagnose hos dig selv eller et familiemedlem. Det kan være en mistanke du eller din partner har, og I har måske brug for lidt vejledning eller en vurdering i et fortroligt regi hos os, inden I beslutter jer for fx at tale med egen læge og/eller andre instanser fx psykiatri eller kommune.

 

Vi er på din side

Mange mennesker synes det er rart, at tale med en udenforstående – særligt en professionel psykolog med indgående viden om menneskers psyke og adfærd.

Når du opsøger os, skal du ikke være i tvivl om, at vi er samvittighedsfulde i forhold til at hjælpe dig med det du præsenterer os for. Det kan være psykologen vurderer, at det ikke er nødvendigt med en udredning, og så udreder vi ikke! Vi tager ikke penge for noget vi ikke mener er relevant eller hjælper – det gælder alle vores ydelser. Vi rådgiver dig hele vejen, så du føler dig tryg med en god støtte i ryggen.


Psykolog undersøgelse

Vi stiller kun spørgsmål

Ved en psykologisk undersøgelse stiller vi spørgsmål som det eneste – du skal altså ikke gøre så meget andet end at svare. Det er ikke en “skoletest” eller en IQ test. Vi vil sommetider spørge dig om vi også må tale med en pårørende, men det er ikke et krav.

Vi sørger for du er i gode hænder, og dig rådgiver undervejs

Vi udfører psykologfaglig screening både via samtaler og ved hjælp af spørgeskemaer og interviews. Vi kender alle de dygtigste psykologer og psykiatere i området, så hvis der er behov for yderligere udredning eller fx et mere specialiseret samtaletilbud eller medicinsk behandling, kan vi henvise dig videre, og sørge for du er i gode hænder. Ofte kan det være godt med et samarbejde omkring dig fx med egen læge eller psykiater.

Brug for afklaring?

Vores psykologer er knivskarpe til at vurdere dine behov, og flere af dem laver psykologiske undersøgelser og screeninger. Vi starter altid med en samtale, hvor du fortæller om dig selv eller dit familiemedlem, jeres hverdag, liv, aktiviteter, netværk mv. På baggrund af denne samtale kommer vi med en mundtlig vurdering og anbefaling i forhold til eventuelt at opstarte terapi eller at lave noget psykologiske testning/udredning.

 

 

Psykolog Hellerup

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

psykolog Holte