Rebekka Andersen

Psykolog og coach

Jeg er uddannet psykolog, Cand. Psych., og er på vej mod autorisation. Hos mig er terapien din tid, og jeg fleksibel i min metode og respekterer selvfølgelig, hvis der er specifikke ønsker til, hvad vi arbejder med.

Gennem de sidste 10 år har jeg uddannet mig indenfor New NLP, som er en gren indenfor coaching. Jeg har taget kurser, uddannelser og Masterclasses i New NLP, og har opnået specialiseret viden om hvordan man hjælper personer med at definere og nå sine mål, ved at arbejde med deres styrker og ønsker.

Min terapeutiske tilgang er systemisk narrativ og organisk. Jeg forstår mennesker som helheder – det vil sige at du hos mig både vil få fokus på kroppen, følelserne og fornemmelser. På den måde vil du få en dybere forståelse af dig selv og din psyke.

Gennem mit arbejde hos tænketanken Happiness Research Institute, stiftede jeg bekendtskab med lykkeforskning, der kombinerer samfundsvidenskaberne i en undersøgelse af, hvad der gør, at befolkningsgrupper trives eller ikke trives.

Jeg har fem års erfaring med arbejdet med udsatte børn, gennem mit frivillige arbejde hos Ungdommens Røde Kors. Det er meget meningsfyldt at hjælpe børn og unge, der har det svært. Jeg har god erfaring med at skabe kontakt til børn og unge, som ellers kan være svære at nå.

Hos Familiecentret Vibygård har jeg arbejdet med udsatte familier, og har set mange eksempler på, hvordan det er muligt at arbejde med familier, så de kommer til at fungere mere dynamisk og personerne trives.

psykolog Holte
psykolog coach