Karina Munk

Autoriseret psykolog
25 års erfaring

“Sammen med dig vil jeg skabe det rum, der giver dig mod på forandring og udvikling”

Jeg er uddannet Cand. Psych. Fra Københavns Universitet i 1996 og er autoriseret. I mere end 25 år har jeg arbejdet som erhvervspsykolog, coach og rådgiver i mange større virksomheder samt som psykolog og terapeut med individuelle klienter. Jeg har hjulpet mennesker unge og voksne med problematikker som: overbelastning, stress, angst, depressioner, kriser samt mistrivsel.

Jeg er meget inspireret af at se mennesket i sin helhed og forstå os som frie, ansvarlige individer – og jeg ønsker at skabe en ligeværdig og tillidsfuld relation til dig. Du kommer til at møde mig først og fremmest som medmenneske og dernæst som psykolog. Vores samtaler vil altid være skræddersyet og have dig og dine udfordringer i centrum.

I terapien har jeg fokus på den metode, som passer dig og din problemstilling bedst. For at møde dig lige der, hvor du er, arbejder jeg ud fra flere tilgange – kognitive (ACT), metakognitive, narrative (historiefortællende) og psykodynamiske.

Jeg har gennemført en række efter- og videreuddannelser og er certificeret som coach ligesom jeg også har kendskab til og træning i brugen af forskellige tests og profilanalyser (herunder MBTI, JTI, Teamkompasset, Element B, Master Personprofil m.fl.) – men jeg er stadig nysgerrig efter at lære mere og blive klogere på os som mennesker og mig selv som psykolog, så derfor stopper min efteruddannelse aldrig.

Psykolog Lyngby