Online Terapi

Vi har alle vænnet os til at tale sammen online i forbindelse med corona nedlukningen. Det kan være du bor i udlandet, eller du bor langt væk fra Lyngby, hvor jeg har min praksis, men at du stadig gerne vil have friheden til at vælge hvilken psykolog du vil opstarte samtaleforløb.

Det kan være du føler det er mere trygt med onlinesamtaler, hvis du har svært ved at komme ud af hjemmet grundet fysiske eller psykiske udfordringer.

Jeg har god erfaring med online terapi, og jeg har fået positiv feedback fra de personer, som har været i onlineforløb hos mig. Naturligvis er det en anden kontakt at mødes i virkeligheden fremfor online, men det kan også være en fordel, at tale sammen i sit eget hjem, og kan give en tryghed og en ro til samtalen.

Online samtaler er meget nemt og enkelt at gå igang med, det er blot at installere en APP, som jeg instruerer dig i, hvorefter jeg ringer dig op på tidspunktet for vores samtale. Vi bruger som udgangspunkt APP'en Signal.org, fordi den er krypteret og sikker at bruge samtidig med den er brugervenligt. Det er også muligt at afholde samtaler via Microsoft Teams.

Kontakt mig i dag og hør mulighederne for et onlineforløb

Kontakt formular
Vi gør opmærksom på at du ikke skal sende personfølsomme data over mail.
Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du ikke bruge den hos os.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.