psykolog PTSD

Mentalt Overskud Psykolog Praksis

Psykolog uden ventetid

Lokal psykologhjælp

Her kan du se nogle af de lokalområder vores klienter kommer fra. Praksissen ligger meget centralt i Lyngby, og det stemmer godt overens med vores filosofi om at terapi skal være tilgængelig og nemt at gøre mulig i hverdagen.

Vi dækker flere områder

Vi dækker København og omegn. Hvis du er i tviv om du bor tæt nok på vores praksis, eller hvordan du skal komme hertil, så kontakt os endelig

Psykolog helt centralt

10 min på gåben fra Lyngby Station, tæt på motorvejsafkørsel, gode parkeringsforhold. Vi kan også komme til dig på hjemmebesøg, eller gennemføre samtaler online eller pr. telefon. Vi er fleksible med løsningen, og tilpasser os dit behov.

Oversigt

Psykolog Lyngby – På forsiden kan du læse om os psykologer og hvad vi står for – eller du kan se videoen her på siden.

Hvad kan vi hjælpe med? – vi behandler mange typer problemstillinger lige fra almenpsykologiske tilstande til psykiatriske udfordringer i Hovedstadsområdet

Terapi til voksne – Få hjælp til personlige, familiemæssige eller arbejdsmæssige udfordringer fra angst, depression, stress. Se hele oversigten her

Terapi til unge og børn – Vi har samtaler med børn og unge, og vi oplever at skabe kontakt selv til dem, der kan være svære at nå. Når terapien foregår tæt på offentlig transport 10 min. på gåben fra Lyngby station, er det let for unge selv at transportere sig frem og tilbage, hvis de bor i København og omegn

 

Psykolog

Julie Aasbjerg Andersen Psykolog og indehaver

Coaching og rådgivning – vi har flere psykologeksperter, som står klar til at hjælpe dig, uanset om du har behov for personlig coaching eller søger en psykolog coach til mere arbejdsrelaterede emner.

Psykolog priser kan du læse om her. Vi har et par studiepladser til personer, som går på en videregående kort, mellemlang eller lang uddannelse. Kontakt os og hør nærmere på tlf. 60100080. Du kan også sende en SMS, hvis det er nemmest.

Om psykologerne hos Mentalt Overskud her kan du læse om os og vores værdier, og hvorfor du trygt kan vælge en af os til at være din psykolog

Kontakt os lige her og find vej til præcis hvor vi befinder os i Lyngby. Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

Mød psykologerne

SAD SRS

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Psykolog

Karina Munk

Psykolog

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Psykolog

Markus Jacobsen

Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Pshykolog

Rebekka Andersen
Psykolog og Coach

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Psykolog ADD

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kim laver ikke terapi, men kan bookes til opgaver som: supervision, undervisning, debriefing for tværfagligt personale. Kontakt os og hør nærmere.

Mentalt Overskud

Psykologisk praksis

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60 10 00 80

Mail: julie@mentaltoverskud.dk

Adresse: Lyngby Hovedgade 98, 2800 Kgs. Lyngby.

Vejviser: Find Nordea (stort blåt skilt over døren), gå ind af glasdøren til højre for Nordea, ned ad trappen én etage, gå ind ad døren, til venstre er venteværelset.

OBS – gå ikke ind ved Lyngby Ret.

Befinder du dig i en elevator, er du gået forkert 🙂

Ring hvis du farer vild!

 

Kontakt

Du meget velkommen til at sende en besked via formularen nedenfor. Du er meget velkommen hos os, og du får et hurtigt svar fra os.

Du kan desværre ikke bruge en lægehenvisning hos os. Send ikke personfølsomme data.

Psykolog
Psykolog
Psykolog
miljø

Vi støtter miljøvenlig pakning – fordi terapi er bæredygtig – investér i dit mentale helbred 🙂