Psykologerne hos Mentalt Overskud

Vi er alle forskellige, og naturligvis har vi derfor alle forskellig kemi med hinanden. Vi er klar over, at det betyder enormt meget, at du får hjælp af en psykolog, som du føler forstår dig, og som du svinger med. Alle psykologerne hos os har den nødvendige viden om menneskelig adfærd og psyke til at kunne hjælpe dig. Det er ikke det samme som at du har kemi med dem. Derfor vil det også være helt i orden at ombestemme sig, eller vælge en helt anden psykolog, hvis du tidligt i forløbet kan mærke noget ikke er som det skal være i jeres kontakt. Det vigtigste er at du får den rigtige hjælp, og det kan alene lade sig gøre, hvis du føler dig tryg hos den psykolog du taler med.

Vi kan også hjælpe med at vurdere hvilken psykolog du passer bedst sammen med ift. personlighedstype og erfaring, så ring endelig til os, og så får vi en snak om det. Du kan ringe til os på tlf. 60 10 00 80​.

 

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Markus Jacobsen
Psykolog og konsulent

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Rebekka Andersen
Psykolog og konsulent

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Karina Munk
Psykolog og konsulent

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Kim Meng Gladov
Psykolog og konsulent

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

Scroll To Top