Kim Meng Gladov

Cand. Psych.

Kim kan bookes til opgaver indenfor supervision, undervisning, debriefing mm. Han har ikke terapiforløb i vores praksis.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2001 og blev autoriseret af Psykolognævnet i 2005.

Jeg har årelang erfaring fra Kriminalforsorgen og retspsykiatrien, og kender derfor en del til menneskets skyggesider og livsudfordringer. Det være sig blandt andet i form af svære personlighedsforstyrrelser, udadreagerende adfærd, temperament, begær, jalousi, det utilpassede, det uforløste, traumer, livskriser, selvmordsadfærd, manglende livsglæde mm.

Jeg har en 3-årig kognitiv efteruddannelse og henter delvis metoder derfra, men mit udgangspunkt er altid en eksistentialistisk tankegang og troen på det gode. Igennem årene har jeg haft fornøjelsen af at lave supervision med mange forskellige faggrupper – socialrådgivere, pædagoger, fængselsbetjente, sosu-assistenter, sygeplejersker, lærere mm. Og det berører mig gang på gang, hvor gavmildt disse mennesker forsøger at forstå og hjælpe andre.

Supervision handler om at være sine faglige metoder bevidst, men i den grad også om at være sig sin professionelle og medmenneskelige tilgang bevidst, samt selvfølgelig at passe på sig selv.

Undervisning er en gave. En måde at udvide sit felt på og forstå nogle ting (måske endda også sig selv) lidt bedre. Jeg har særligt haft fornøjelsen af at undervise en del i psykiatri, miljøterapi, krisepsykologi og motivation.

Mød psykologerne

Markus Jacobsen
Psykolog og konsulent

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Rebekka Andersen
Psykolog og konsulent

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Karina Munk
Psykolog og konsulent

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked her.  Vi vender altid tilbage til dig, oftest samme dag.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

Scroll To Top