Karina Munk

Psykolog

“Sammen med dig vil jeg skabe det rum, der giver dig mod på forandring og udvikling”

Jeg er uddannet Cand. Psych. Fra Københavns Universitet i 1996 og er autoriseret. I mere end 20 år har jeg arbejdet som erhvervspsykolog, coach og rådgiver i mange større virksomheder samt som psykolog og terapeut med individuelle klienter. Jeg har hjulpet mennesker unge og voksne med problematikker som: overbelastning, stress, angst, depressioner, kriser samt mistrivsel.

Jeg er meget inspireret af at se mennesket i sin helhed og forstå os som frie, ansvarlige individer – og jeg ønsker at skabe en ligeværdig og tillidsfuld relation til dig. Du kommer til at møde mig først og fremmest som medmenneske og dernæst som psykolog. Vores samtaler vil altid være skræddersyet og have dig og dine udfordringer i centrum.

I terapien har jeg fokus på den metode, som passer dig og din problemstilling bedst. For at møde dig lige der, hvor du er, arbejder jeg ud fra flere tilgange – kognitive (ACT), metakognitive, narrative (historiefortællende) og psykodynamiske.

Jeg har gennemført en række efter- og videreuddannelser og er certificeret som coach ligesom jeg også har kendskab til og træning i brugen af forskellige tests og profilanalyser (herunder MBTI, JTI, Teamkompasset, Element B, Master Personprofil m.fl.) – men jeg er stadig nysgerrig efter at lære mere og blive klogere på os som mennesker og mig selv som psykolog, så derfor stopper min efteruddannelse aldrig.

Mød psykologerne

Markus Jacobsen
Psykolog

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Rebekka Andersen
Psykolog

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Julie Aasbjerg Andersen
Psykolog og indehaver

“Jeg engagerer mig 100% i det samarbejde vi har om at du skal få dit mentale overskud igen. Du vil føle dig tryg og i gode hænder hos mig.”

Kim Meng Gladov
Psykolog

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

Scroll To Top