Julie Aasbjerg Andersen

Psykolog og indehaver

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Aalborg og Københavns Universitet i 2009, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har arbejdet indenfor det private erhvervsliv som HR konsulent hos Maersk Broker. Her har jeg beskæftiget mig med rekruttering, organisationsudvikling, personlighedstestning, ledelsessparring, uddannelse, stress og trivsel mv.

Jeg har arbejdet i socialpsykiatrien på et bosted med unge voksne, som havde diagnoser indenfor det skizofrene spektrum samt personlighedsforstryrrelserne.

I børne- og Ungdomspsykiatrien har jeg arbejdet i et ungeambulatorie med udredning og behandling af unge mellem 14-18 år. Udredningerne bestod af bla. angst, depression, belastningsreaktion, sorg, krise og traumer, psykoser, personlighedsforstyrrelser, borderline, misbrug, ADHD, autisme, overbelastning, OCD, spiseforstyrrelser. Jeg opstartede et terapeutisk gruppetilbud til unge med personlighedsforstyrrelser indenfor en mentaliseringsbaseret tilgang.

På psykoterapeutisk ambulatorium Stolpegård i afsnit for voksne med personlighedsforstyrrelser, arbejdede jeg med behandling i form af individuel terapi samt gruppeterapi.

I 2019 startede jeg Mentalt Overskud psykologisk praksis, og jeg er i dag indehaver og supervisor her.

Aktuelt har jeg mange opgaver i socialpsykiatrisk regi, hvor jeg fungerer som psykologisk konsulent, terapeut og supervisor.

Mød psykologerne

Markus Jacobsen
Psykolog og konsulent

“Hos mig vil du få konkrete redskaber og strategier, som du kan bruge, når du får det svært. Dem du tilegner dig, kan du bruge resten af livet”

Rebekka Andersen
Psykolog og konsulent

“Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, så jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og nye forståelser”

Karina Munk
Psykolog og konsulent

”Jeg vil møde dig som medmenneske, og du vil føle dig hørt og forstået som det menneske, du er, lige her og nu”

Kim Meng Gladov
Psykolog og konsulent

“Det handler altid om mennesker, og det at gøre tilværelsen lidt mere overskuelig”

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked til mig via formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at svare dig indenfor to arbejdsdage.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

Scroll To Top