Coaching & karriererådgivning

Hos Mentalt Overskud finder du psykologer, som ikke kun arbejder med din jobrelaterede side, men også din personlighed og dine personlige erfaringer, drømme og mål. Vi tror på at du både har en jobmæssig, professionel side, men at du altid har dig selv med – din personlige side, selvom du er på job. Sommetider kan ubevidste mønstre eller uhensigtsmæssige måder at tale, tænke og reagere på, spænde ben for os selv, og det kan i de tilfælde være en idé at tale med et specialist i menneskelig psyke og adfærd: en psykolog.

Ikke alle psykologer specialiserer sig i det samme

Vi kan ikke det samme os psykologer. Nogen har specialiseret sig i HR, organisatoriske temaer, rekruttering, udvikling mv., mens andre måske har specialiseret sig indenfor psykiatri. Vi er stolte af her i Mentalt Overskud både at kunne tilbyde det ene og det andet. Vores psykologer kan nemlig lidt af hvert, men vigtigst de kan få kontakt – til dig. Finde ud af hvad du har brug for at arbejde med, så du får en ny indsigt og forståelse i dig selv, som vil komme dig til gavn på jobbet, såvel som i privatlivet. Man kan kalde det personlig coaching – fordi du har din person med på job 🙂

Vores psykologer har erfaring fra det private erhvervsliv som fx Maersk og fra New NLP.

Når du skal vælge en coach, skal du ikke nødvendigvis vælge os, men du skal vide, at “coach” ikke er en beskyttet titel – alle kan kalde sig “coach”. Vi anbefaler at du sikrer dig, at den coach du vælger, har den nødvendige uddannelse, erfaring og viden, så du er i gode hænder!

Kontakt

Hvis du vil bestille en tid til terapi eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en besked her.  Vi vender altid tilbage til dig, oftest samme dag.

Mentalt overskud

Adresse

Kliniktider

Scroll To Top